incubator-accumulo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Aaron Cordova <aa...@cordovas.org>
Subject Re: Failed to find an available server in the list of servers
Date Thu, 29 Dec 2011 22:54:37 GMT
It looks like perhaps a tablet server (tserver) process did not start. You might check the
contents of logs/tserver*.log


On Dec 29, 2011, at 5:15 PM, David Medinets wrote:

> I did. This is the output from the start-all command:
> 
> $ bin/start-all.sh
> Starting tablet servers and loggers .... done
> Starting logger on localhost
> Starting tablet server on localhost
> 29 17:04:31,722 [server.Accumulo] INFO : Attempting to talk to zookeeper
> 29 17:04:32,430 [server.Accumulo] INFO : Zookeeper connected and
> initialized, attemping to talk to HDFS
> 29 17:04:33,083 [server.Accumulo] INFO : Connected to HDFS
> Starting master on localhost
> Starting garbage collector on localhost
> Starting monitor on localhost
> Starting tracer on localhost
> 
> These processes were started:
> 
> org.apache.accumulo.start.Main logger
> org.apache.accumulo.start.Main master
> org.apache.accumulo.start.Main gc
> org.apache.accumulo.start.Main monitor
> org.apache.accumulo.start.Main tracer
> 
> 
> 
> On Thu, Dec 29, 2011 at 5:06 PM, Aaron Cordova <aaron@cordovas.org> wrote:
>> did you already run bin/start-all.sh ?
>> 
>> On Dec 29, 2011, at 5:04 PM, David Medinets wrote:
>> 
>>> I think I am very close to getting a working one-server instance of
>>> Accumulo. I'm hoping someone has run into this issue.
>>> 
>>> Zookeeper is running. Hadoop is running and 'hadoop fs -ls /' shows
>>> the /accumulo direcory. I have run the init command (yes, I misspelled
>>> development). Then I tried to run the shell command:
>>> 
>>> $ bin/accumulo shell -u root
>>> Enter current password for 'root'@'deveopment': ********
>>> 29 16:53:15,821 [impl.ServerClient] WARN : Failed to find an available
>>> server in the list of servers: []
>>> 
>>> My masters and slaves file both simply have 'localhost' in them.
>>> 
>>> What did I do wrong? Any suggestions?
>> 


Mime
View raw message