impala-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From 俊杰陈 <cjjnj...@gmail.com>
Subject Impala query seems doesn't return correct result when query after insert immediately.
Date Fri, 14 Apr 2017 07:05:44 GMT
Hi
I met following strange issue, I insert a table from another table, and
execute immediately, it shows wrong result.
[bdpe822n2:21000] > insert into test.test5 select * from test.test2;

 Query: insert into test.test5 select * from test.test2
Query submitted at: 2017-04-14 14:21:53 (Coordinator: http://bdpe822n2:25000
)
Query progress can be monitored at:
http://bdpe822n2:25000/query_plan?query_id=ba42eeb19d262dc6:c10ef07500000000
Modified 16 row(s) in 5.22s
[bdpe822n2:21000] > select * from test5;
Query: select * from test5
Query submitted at: 2017-04-14 14:22:05 (Coordinator: http://bdpe822n2:25000
)
Query progress can be monitored at:
http://bdpe822n2:25000/query_plan?query_id=7c4ff772ce33f171:6933975300000000
+----+------+----------+
| id | name | progress |
+----+------+----------+
| 3  | jj   | 12.1     |
| 3  | test | 15.3     |
| 4  | jj   | 12.3     |
| 2  | fs   | 15.2     |
| 18 | jj   | 12.3     |
| 13 | jj   | 12.3     |
| 14 | jj   | 13.4     |
| 2  | jj   | 12.1     |
| 12 | jj   | 12.3     |
| 6  | jj   | 12.3     |
| 5  | jj   | 12.3     |
| 20 | jj   | 12.3     |
| 45 | jj   | 13.4     |
| 15 | jj   | 15.5     |
| 3  | jj   | 12.3     |
| 1  | jj   | 23.5     |
+----+------+----------+
Fetched 16 row(s) in 0.18s
[bdpe822n2:21000] > select * from test5 where id=3;
Query: select * from test5 where id=3
Query submitted at: 2017-04-14 14:22:13 (Coordinator: http://bdpe822n2:25000
)
Query progress can be monitored at:
http://bdpe822n2:25000/query_plan?query_id=23432b5caf4b1ab4:9ade99c300000000
+----+------+----------+
| id | name | progress |
+----+------+----------+
| 3  | jj   | 12.3     |
+----+------+----------+
Fetched 1 row(s) in 0.18s

However, after I restart the impala cluster, it can get correct result.
Does anyone met issue like this? Should I need to run some synchronized
command?


-- 
Thanks & Best Regards

Mime
View raw message