impala-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Matthew Jacobs ...@cloudera.com>
Subject Re: New (to me) linker failures
Date Thu, 11 Aug 2016 20:24:46 GMT
Just to be clear: did clear your cmake files _after_ resetting and
resourcing the environment variables?

What's your LD_LIBRARY_PATH and IMPALA_TOOLCHAIN ? (Maybe just post
the output of env.)

On Thu, Aug 11, 2016 at 1:14 PM, Jim Apple <jbapple@cloudera.com> wrote:
> Oh, and I'm on Ubuntu 14.04. I did not upgrade any software on my
> machine between when this did build and when it did not build.
>
> On Thu, Aug 11, 2016 at 1:12 PM, Jim Apple <jbapple@cloudera.com> wrote:
>> When linking impalad I get errors like
>>
>> be/build/debug/util/libUtil.so: error: undefined reference to
>> 'BZ2_bzBuffToBuffCompress'
>>
>> This includes with versions of Impala that I have compiled as recently
>> as a couple of hours ago. It is now affecting all recent git hashes.
>> The full list of libraries not found is:
>>
>> BZ2_bzBuffToBuffCompress
>> snappy::MaxCompressedLength(unsigned long)
>> snappy::RawCompress(char const*, unsigned long, char*, unsigned long*)
>> LZ4_compress
>> BZ2_bzDecompressEnd
>> BZ2_bzDecompressInit
>> BZ2_bzBuffToBuffDecompress
>> BZ2_bzDecompress
>> snappy::GetUncompressedLength(char const*, unsigned long, unsigned long*)
>> snappy::RawUncompress(char const*, unsigned long, char*)
>> LZ4_uncompress
>> my_strlen
>> google_breakpad::ExceptionHandler::WriteMinidump(std::string const&,
>> bool (*)(google_breakpad::MinidumpDescriptor const&, void*, bool),
>> void*)
>> google_breakpad::ExceptionHandler::ExceptionHandler(google_breakpad::MinidumpDescriptor
>> const&, bool (*)(void*), bool (*)(google_breakpad::MinidumpDescriptor
>> const&, void*, bool), void*, bool, int)
>> ProfilerStart
>> ProfilerStop
>> boost::basic_regex<char, boost::regex_traits<char,
>> boost::cpp_regex_traits<char> > >::do_assign(char const*, char const*,
>> unsigned int)
>> boost::re_detail::perl_matcher<__gnu_cxx::__normal_iterator<char
>> const*, std::string>,
>> std::allocator<boost::sub_match<__gnu_cxx::__normal_iterator<char
>> const*, std::string> > >, boost::regex_traits<char,
>> boost::cpp_regex_traits<char> > >::find()
>> boost::re_detail::perl_matcher<__gnu_cxx::__normal_iterator<char
>> const*, std::string>,
>> std::allocator<boost::sub_match<__gnu_cxx::__normal_iterator<char
>> const*, std::string> > >, boost::regex_traits<char,
>> boost::cpp_regex_traits<char> >
>>>::construct_init(boost::basic_regex<char, boost::regex_traits<char,
>> boost::cpp_regex_traits<char> > > const&,
>> boost::regex_constants::_match_flags)
>>
>> I tried a clean build, I tried
>>
>> rm $IMPALA_HOME/CMakeCache.txt
>>
>> I tried
>>
>> cd $IMPALA_HOME && find -iname '*cmake*' -not -name CMakeLists.txt |
>> grep -v -e cmake_module | grep -v -e thirdparty | xargs rm -Rf
>>
>> (both listed here:
>> https://groups.google.com/a/cloudera.org/forum/#!topic/impala-dev/V5K7u7hs56w)
>>
>> I tried
>>
>> unset LD_LIBRARY_PATH && source bin/impala-config.sh
>>
>> I tried unsetting the use of the gold linker, by setting
>> USE_GOLD_LINKER to "false" (and by unsetting it)
>>
>> Has anyone seen and fixed something like this?

Mime
View raw message