ignite-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Humphrey <hmmlo...@gmail.com>
Subject Re: Agent not able to connect
Date Thu, 31 May 2018 12:32:37 GMT
Okay I got it running, I think the agent is really using the 80 port instead
of the 3000 or 3001.
Can you explain what the 3000 or 3001 port is for?

[2018-05-31 12:27:44,882][INFO ][main][AgentLauncher] Starting Apache Ignite
Web Console Agent...
[2018-05-31 12:27:45,498][WARN ][main][AgentLauncher] Failed to find agent
property file: default.properties

Agent configuration:
User's security tokens : ****************fjp3
URI to Ignite node REST server: http://localhost:8080
URI to Ignite Console server : http://172.17.0.3
Path to agent property file : default.properties
Path to JDBC drivers folder : -n

Demo mode : enabled
[2018-05-31 12:27:46,184][INFO ][main][AgentLauncher] Connecting to:
http://172.17.0.3
[2018-05-31 12:27:46,804][INFO ][EventThread][AgentLauncher] Connection
established.
[2018-05-31 12:27:47,149][INFO ][EventThread][AgentLauncher] Authentication
success.
[2018-05-31 12:27:47,281][WARN ][pool-1-thread-1][RestExecutor] Failed
connect to cluster [url=http://localhost:8080, parameters={attr=true,
mtr=false, cmd=top}]
[2018-05-31 12:27:47,281][WARN ][pool-1-thread-1][RestExecutor] Failed
connect to cluster. Please ensure that nodes have [ignite-rest-http] module
in classpath (was copied from libs/optional to libs folder).
[2018-05-31 12:27:53,574][INFO ][pool-1-thread-1][RestExecutor] Connected to
cluster [url=http://localhost:8080]
[2018-05-31 12:27:53,647][INFO ][pool-1-thread-1][ClusterListener]
Connection successfully established to cluster with nodes: [D4B57CC9]



--
Sent from: http://apache-ignite-users.70518.x6.nabble.com/

Mime
View raw message