ignite-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From matt <goodie...@gmail.com>
Subject SQLQuery with simple Join return no results
Date Fri, 01 Sep 2017 20:51:48 GMT
I have 2 caches defined, both with String keys, and classes that make use of
the Ignite annotations for indexes and affinity. I've got 3 different nodes
running, and the code I'm using to populate the cache w/test data works, and
I can see each node is updated with its share of the data. My index types
are set on the caches as well.

If I do a ScanQuery, I can see that all of the fields and IDs are correct,
Ignite returns them all. But when doing a SqlQuery, I get nothing back.
Ignite is not complaining about the query, it's just returning an empty
cursor.

If I remove the Join, results are returned.

So I'm wondering if this is related to the way I've set up my affinity
mapping. It's basically setup like the code below... and the query looks
like this:

"from B, A WHERE B.id = A.bID"

Any ideas on what I'm doing wrong here?

class A implements Serializable {
  @QuerySqlField(index = true)
  String id;
  
  @QuerySqlField(index = true)
  String bId;  

  @AffinityKeyMapped
  @QuerySqlField(index = true)
  String group;
}

class B implements Serializable {
  @QuerySqlField(index = true)
  String id;

  @AffinityKeyMapped
  @QuerySqlField(index = true)
  String group;
}



--
Sent from: http://apache-ignite-users.70518.x6.nabble.com/

Mime
View raw message