ignite-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Taras Ledkov <tled...@gridgain.com>
Subject Re: Not able to join cluster with Zookeeper based IP finder
Date Mon, 05 Dec 2016 15:47:22 GMT
Please provide the logs from all 3 nodes.
Also please provide FULL logs if it is possible:

[15:05:05] Quiet mode.
[15:05:05]   ^-- To see **FULL** console log here add
-DIGNITE_QUIET=false or "-v" to ignite.{sh|bat}



On Mon, Dec 5, 2016 at 6:22 PM, ghughal <bakul.ghughal@gmail.com> wrote:

> Yes, issue is only reproducible when nodes are started simultaneously. We
> are
> using marathon (on mesos) to start apps so we don't have control over when
> node starts. Marathon almost always starts multiple instance at same time.
>
> I'm attaching logs for both nodes as well entrie from zookeeper. Please
> note, we have one client node. So for one of the node you will see 2 hosts
> and for other node you'll see only 1 host in cluster. Ideally, we should be
> seeing 3 hosts for both nodes.
>
> node1.log
> <http://apache-ignite-users.70518.x6.nabble.com/file/n9399/node1.log>
> node2.log
> <http://apache-ignite-users.70518.x6.nabble.com/file/n9399/node2.log>
> zookeeper_entries.txt
> <http://apache-ignite-users.70518.x6.nabble.com/file/
> n9399/zookeeper_entries.txt>
>
>
>
> --
> View this message in context: http://apache-ignite-users.
> 70518.x6.nabble.com/Not-able-to-join-cluster-with-
> Zookeeper-based-IP-finder-tp9311p9399.html
> Sent from the Apache Ignite Users mailing list archive at Nabble.com.
>

Mime
View raw message