ignite-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From chevy <chetan.v.ya...@target.com>
Subject Re: Not able to start ignite node in ubuntu server
Date Fri, 05 Aug 2016 06:20:24 GMT
But I use same command in my MAC and it works. Anyway, thanks for the help.

Node started but I am not able to connect to this node from different machine. I think its
SSL issue. What are the steps required to get the node attached to cluster?

From: "Kushal Kumaran [via Apache Ignite Users]" <ml-node+s70518n6773h64@n6.nabble.com<mailto:ml-node+s70518n6773h64@n6.nabble.com>>
Date: Friday, August 5, 2016 at 10:54 AM
To: "Chetan.V.Yadav" <Chetan.V.Yadav@target.com<mailto:Chetan.V.Yadav@target.com>>
Subject: Re: Not able to start ignite node in ubuntu server

On 2016-08-04 15:44, chevy wrote:
> Below is the command I am using -
> I do - cd $IGNITE_HOME and then,
> sudo sh bin/ignite.sh -v config/my-ignite.xml
>      ^^
>      ^^

That is the problem.

You can do either:

$ sudo $IGNITE_HOME/bin/ignite.sh -v $IGNITE_HOME/config/my-ignite.xml


$ sudo bash $IGNITE_HOME/bin/ignite.sh -v

Your sh points to dash.


If you reply to this email, your message will be added to the discussion below:
To unsubscribe from Not able to start ignite node in ubuntu server, click here<http://apache-ignite-users.70518.x6.nabble.com/template/NamlServlet.jtp?macro=unsubscribe_by_code&node=6707&code=Y2hldGFuLnYueWFkYXZAdGFyZ2V0LmNvbXw2NzA3fC02OTIwMTYzODA=>.

View this message in context: http://apache-ignite-users.70518.x6.nabble.com/Not-able-to-start-ignite-node-in-ubuntu-server-tp6707p6776.html
Sent from the Apache Ignite Users mailing list archive at Nabble.com.
View raw message