ignite-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "往事如烟" <honglipi...@qq.com>
Subject 回复: put data and then get it , but it returns null in sometimes
Date Fri, 03 Jun 2016 05:15:20 GMT
thank you, and is there any similar problem before ? I want to know how it is produced ?

Yes , we can upgrade it, but because we made a lot of development based on version 1.4.0,

 so it will take a lot of time to upgrade to 1.6.0




------------------ 原始邮件 ------------------
发件人: "Alexey Goncharuk";<alexey.goncharuk@gmail.com>;
发送时间: 2016年6月3日(星期五) 中午1:08
收件人: "user"<user@ignite.apache.org>; 

主题: Re: put data and then get it , but it returns null in sometimes



Can you try upgrading to 1.6 and check if the problem still reproduced? There has been fixed
a lot of issues in the last two versions, so it is very likely this one will go away after
an upgrade.

2016-06-02 22:06 GMT-07:00 往事如烟 <hongliping7@qq.com>:
Thank you , and  we are using ignite 1.4.0 


------------------ 原始邮件 ------------------
发件人: "Alexey Goncharuk";<alexey.goncharuk@gmail.com>;
发送时间: 2016年6月3日(星期五) 中午1:02
收件人: "user"<user@ignite.apache.org>; 

主题: Re: put data and then get it , but it returns null in sometimes





Hi,

Which version of Ignite are you using?


2016-06-02 21:55 GMT-07:00 往事如烟 <hongliping7@qq.com>:
thanks for your answer, I don't use configure file, so almost we used the default value, only
set some items as follows:


CacheConfiguration<Object, Object> cacheCfg = new CacheConfiguration<>("testName");
cacheCfg.setWriteSynchronizationMode(CacheWriteSynchronizationMode.FULL_SYNC);
cacheCfg.setCacheMode(CacheMode.PARTITIONED);
cacheCfg.setCacheStoreFactory(new ConfigurableCacheStoreFactory<>());
cacheCfg.setBackups(1);


there are 2 servers  and 1 client in my test;


and I alse find that invokes putAll method to put 5 records to cache, and then invoke cache.size()
return less than 5, we expect 5;


furthermore,  we are test them in linux environment;


How can I solve this question ? 








------------------ 原始邮件 ------------------
发件人: "Denis Magda";<dmagda@gridgain.com>;
发送时间: 2016年6月3日(星期五) 中午12:35
收件人: "user"<user@ignite.apache.org>; 

主题: Re: put data and then get it , but it returns null in sometimes



Hi,

Do you set CacheConfiguration.readFromBackup to “true”? Please share full configuration
of your cache.


—
Denis

On Jun 3, 2016, at 6:06 AM, 往事如烟 <hongliping7@qq.com> wrote:

Hi all,
     I have encountered a very strange problem, described as follows:
     first ,  put(1, 2) to the cache in sync mode and the cache is atomic mode; 
     then, I immediately invoke get(1) in sync mode to get key=1, expect it returns 2;
     however,  it returns null;
    
    this question is random appearance,  but I have encountered a lot times;
    
    Is there anybody have encountered this question,  And how I can solve it ? 


   Thanks!
Mime
View raw message