ignite-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Ivan Bessonov (Jira)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (IGNITE-12499) Node took a long time to start after kill
Date Thu, 26 Dec 2019 11:31:00 GMT
Ivan Bessonov created IGNITE-12499:
--------------------------------------

             Summary: Node took a long time to start after kill
                 Key: IGNITE-12499
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/IGNITE-12499
             Project: Ignite
          Issue Type: Bug
            Reporter: Ivan Bessonov
            Assignee: Ivan Bessonov
             Fix For: 2.9


Test scenario:
1) Start 4 node cluster
2) Activate
3) Load 1k rows to each cache
4) Stop node
5) Return it back without index.bin files
6) Wait until start

Somehow the first node takes Waiting for topology snapshot: server(s) 4/4, client(s) 0/*,
timeout 1166/1800 sec to start.

[10:47:21,360][INFO][main][G] Node started : [stage="Configure system pool" (129 ms),stage="Start
managers" (440 ms),stage="Configure binary metadata" (86 ms),stage="Start processors" (39341
ms),stage="Start 'GridGain' plugin" (16 ms),s
tage="Init and start regions" (210 ms),stage="Restore binary memory" (228224 ms),stage="Restore
logical state" (859694 ms),stage="Finish recovery" (8938 ms),stage="Join topology" (6024 ms),stage="Await
transition" (16 ms),stage="Await e
xchange" (14855 ms),stage="Total time" (1157973 ms)]



--
This message was sent by Atlassian Jira
(v8.3.4#803005)

Mime
View raw message