ignite-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Prachi Garg <pg...@gridgain.com>
Subject Re: Issues with local deployment of the Web Console
Date Thu, 02 Feb 2017 00:10:11 GMT
Looks like I can't attach images to dev list. I have uploded the images
here -
https://drive.google.com/drive/folders/0B13J0oQz4pZxZThkUlJfMWJhTGM?usp=sharing

On Wed, Feb 1, 2017 at 3:11 PM, Prachi Garg <pgarg@gridgain.com> wrote:

> Engineers,
>
> I deployed the Web Console locally, and found a couple of issues while
> trying to add and save a cluster on http://localhost:9000/configur
> ation/clusters page-
>
>    1. There is no Java/XML code, on the right side.
>    2. No list of cluster names.
>    3. No 'undo' arrow/icon on the red button next to 'Save'
>    4. No green notification, on top right of the screen, for successfully
>    saving a cluster
>    5. I keep getting the notification/warning popup box for unsaved
>    changes although the log shows that a cluster is saved.
>    6. I have to manually refresh the page to see some of the updates.
>    7. I see some, not all, of the above mentioned issues when trying to
>    add and save a cache.
>    8. There is no Java or XML code on the Summary page.
>
> Please see the attached images and the log below:
>
> POST /configuration/clusters/save 400 13.376 ms - 44
>
> POST /configuration/clusters/save 400 11.070 ms - 44
>
> POST /configuration/clusters/save 400 10.033 ms - 44
>
> POST /configuration/caches/save 400 8.311 ms - 41
>
> POST /configuration/caches/save 400 7.587 ms - 41
>
>
> I followed this documentation for local deployment -
> https://apacheignite.readme.io/docs/local-deployment.
>
> Thanks,
>
> -Prachi
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message