ignite-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Atri Sharma <atri.j...@gmail.com>
Subject Re: Build errors on bleeding edge
Date Tue, 02 Jun 2015 09:13:35 GMT
 mvn -v
Apache Maven 3.0.4
Maven home: /usr/share/maven
Java version: 1.7.0_79, vendor: Oracle Corporation
Java home: /usr/lib/jvm/java-7-openjdk-amd64/jre
Default locale: en_IN, platform encoding: UTF-8
OS name: "linux", version: "3.2.0-44-generic", arch: "amd64", family: "unix"


Yes, I used mvn clean package -DskipTests

On Tue, Jun 2, 2015 at 2:42 PM, Anton Vinogradov <avinogradov@gridgain.com>
wrote:

> Atri,
>
> Please execute:
> mvn -v
> and reply with results.
>
> Also, please specify what command do use use to start build.
> is it "mvn clean package -DskipTests"?
> Seems you are using incompatible set of profiles.
>
> On Tue, Jun 2, 2015 at 10:05 AM, Atri Sharma <atri.jiit@gmail.com> wrote:
>
> > Anton,
> >
> > Thanks for your response. I tried setting JAVA_HOME to JDK7 just before
> > building but got this error:
> >
> > [ERROR] Failed to execute goal on project ignite-schema-import: Could not
> > resolve dependencies for project
> > org.apache.ignite:ignite-schema-import:jar:1.0.0: Could not find artifact
> > javafx:jfxrt:jar:1.7.0_79 at specified path
> > /usr/lib/jvm/java-7-openjdk-amd64/jre/lib/jfxrt.jar -> [Help 1]
> >
> > Please advice. This is hampering my development
> >
> > On Mon, Jun 1, 2015 at 9:26 PM, Anton Vinogradov <
> avinogradov@gridgain.com
> > >
> > wrote:
> >
> > > Atri,
> > >
> > > Seems you have you have network problems during build.
> > > We have internal TeamCity server which compiles Apache Ignite on each
> > > commit using JDK 7 and 8.
> > > And I see no maven specific errors at these builds logs.
> > >
> > > Do you have the same error message each time you running build?
> > >
> > > Marko,
> > >
> > > Could you please specify what error did you get?
> > >
> > > Also, please specify which update of JDK8 do you use.
> > >
> > > On Mon, Jun 1, 2015 at 4:35 PM, Atri Sharma <atri.jiit@gmail.com>
> wrote:
> > >
> > > > Marko,
> > > >
> > > > The link opens fine for me. Dont know what the issue is :(
> > > >
> > > > On Mon, Jun 1, 2015 at 3:37 PM, Marko Jevtic <markojevtic@gmail.com>
> > > > wrote:
> > > >
> > > > > Atri,
> > > > >
> > > > > You seem to have a network problem with maven connecting to the
> > central
> > > > > repository. Are you running behind some proxy? Or anything else in
> > your
> > > > > network that could cause connection reset?
> > > > >
> > > > > Try opening http://repo.maven.apache.org/maven2 <
> > > > > http://repo.maven.apache.org/maven2> if you are not behind the
> > proxy.
> > > > >
> > > > >
> > > > > > On Jun 1, 2015, at 12:02 PM, Atri Sharma <atri.jiit@gmail.com>
> > > wrote:
> > > > > >
> > > > > > I tried doing this and then got this error:
> > > > > >
> > > > > > [ERROR] Failed to execute goal on project ignite-rest-http:
Could
> > not
> > > > > > resolve dependencies for project
> > > > > > org.apache.ignite:ignite-rest-http:jar:1.0.0: Could not transfer
> > > > artifact
> > > > > > net.sf.ezmorph:ezmorph:jar:1.0.6 from/to central (
> > > > > > http://repo.maven.apache.org/maven2): Connection reset ->
[Help
> 1]
> > > > > >
> > > > > >
> > > > > > On Mon, Jun 1, 2015 at 2:55 PM, Atri Sharma <atri.jiit@gmail.com
> >
> > > > wrote:
> > > > > >
> > > > > >> The solution is to get JAVA_HOME to point to JDK7?
> > > > > >> On 1 Jun 2015 14:35, "Dmitriy Setrakyan" <dsetrakyan@apache.org
> >
> > > > wrote:
> > > > > >>
> > > > > >>> I got the same errors, until I switched to JDK 7. Is
there a
> > reason
> > > > > why we
> > > > > >>> don't allow build on JDK8?
> > > > > >>>
> > > > > >>> D.
> > > > > >>>
> > > > > >>> On Mon, Jun 1, 2015 at 1:41 AM, Atri Sharma <
> atri.jiit@gmail.com
> > >
> > > > > wrote:
> > > > > >>>
> > > > > >>>> Hi,
> > > > > >>>>
> > > > > >>>> I git pulled to my existing repo today and got the
following
> > > errors
> > > > on
> > > > > >>>> building again:
> > > > > >>>>
> > > > > >>>>
> > > > > >>>> [ERROR] Plugin
> > org.apache.maven.plugins:maven-enforcer-plugin:1.4
> > > or
> > > > > >>> one of
> > > > > >>>> its dependencies could not be resolved: Failed to
read
> artifact
> > > > > >>> descriptor
> > > > > >>>> for org.apache.maven.plugins:maven-enforcer-plugin:jar:1.4:
> > Could
> > > > not
> > > > > >>>> transfer artifact
> > > > > org.apache.maven.plugins:maven-enforcer-plugin:pom:1.4
> > > > > >>>> from/to central (http://repo.maven.apache.org/maven2):
> > Connection
> > > > > >>> reset ->
> > > > > >>>> [Help 1]
> > > > > >>>>
> > > > > >>>>
> > > > > >>>> Some problem with my configuration?
> > > > > >>>> --
> > > > > >>>> Regards,
> > > > > >>>>
> > > > > >>>> Atri
> > > > > >>>> *l'apprenant*
> > > > > >>>>
> > > > > >>>
> > > > > >>
> > > > > >
> > > > > >
> > > > > > --
> > > > > > Regards,
> > > > > >
> > > > > > Atri
> > > > > > *l'apprenant*
> > > > >
> > > > >
> > > >
> > > >
> > > > --
> > > > Regards,
> > > >
> > > > Atri
> > > > *l'apprenant*
> > > >
> > >
> >
> >
> >
> > --
> > Regards,
> >
> > Atri
> > *l'apprenant*
> >
>



-- 
Regards,

Atri
*l'apprenant*

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message