ignite-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dmitriy Setrakyan <dsetrak...@apache.org>
Subject Re: Question about rebuilding caches, timeouts etc.
Date Tue, 12 May 2015 13:26:32 GMT
I know some people probably subscribed to the user list recently. Is there
anyone else in the community having problems with the list working or not
receiving emails?

I have again just subscribed from my other personal account and got through
the ezmim subscription process OK.

Ognen, Can you please subscribe again and see if it starts working for you?

D.

On Tue, May 12, 2015 at 8:06 AM, Ognen Duzlevski <ognen.duzlevski@gmail.com>
wrote:

> Dmitriy, nope - it is not in the spam and I still have not seen it :)
>
> On Tue, May 12, 2015 at 2:52 AM, Dmitriy Setrakyan <dsetrakyan@apache.org>
> wrote:
>
> > Ognen,
> >
> > I see your post on the user list:
> >
> >
> http://apache-ignite-users.70518.x6.nabble.com/Node-failing-with-weird-errors-td301.html
> >
> > I also got an email. Are you sure it didn't end up in your spam folder?
> >
> > D.
> >
> > On Tue, May 12, 2015 at 12:21 AM, Ognen Duzlevski <
> > ognen.duzlevski@gmail.com
> > > wrote:
> >
> > > Hello all,
> > >
> > > I tried posting to the user list but I am still not seeing the email
> > after
> > > an hour.
> > >
> > > I have a 5 node cluster where I "lost" a node temporarily (Amazon
> > reported
> > > a hardware error so my Ops guys shut down the instance and brought a
> new
> > > one back up).
> > >
> > > I ran the same ignite.sh configuration on the new node, expecting it to
> > > join the cluster - however, I am seeing the following in the logs (see
> > > below). In addition, I cannot access the caches anymore from my code -
> > > connecting to a cache via getOrCreateCache() just hangs and eventually
> > > times out. The cluster still has 4 members so I am not quite sure what
> is
> > > going on. To add to this - I can cache -scan the caches from visor and
> > all
> > > the information is still there, however, inaccessible from my code
> (with
> > > client mode on or off, doesn't matter). I am baffled.
> > >
> > > Thanks!
> > > Ognen
> > >
> > >
> > >
> >
> [23:10:38,923][WARNING][grid-timeout-worker-#33%null%][GridDhtPartitionsExchangeFuture]
> > > Retrying preload partition exchange due to timeout [done=false,
> > > dummy=false, exchId=GridDhtPartitionExchangeId
> > > [topVer=AffinityTopologyVersion [topVer=1848, minorTopVer=0],
> > > nodeId=9e648fd3, evt=NODE_JOINED], rcvdIds=[], rmtIds=[e5b581b3,
> > bd33def3,
> > > f7cc4da6, 8eda3172, efef2202], remaining=[e5b581b3, bd33def3, f7cc4da6,
> > > 8eda3172, efef2202], init=true, initFut=true, ready=true,
> replied=false,
> > > added=true, oldest=e5b581b3, oldestOrder=1, evtLatch=0,
> > locNodeOrder=1848,
> > > locNodeId=9e648fd3-7c84-4261-93e0-916275a0a9ae]
> > > [23:10:53,699][WARNING][main][GridCachePartitionExchangeManager] Failed
> > to
> > > wait for initial partition map exchange. Possible reasons are:
> > >   ^-- Transactions in deadlock.
> > >   ^-- Long running transactions (ignore if this is the case).
> > >   ^-- Unreleased explicit locks.
> > >
> > >
> >
> [23:10:53,926][WARNING][grid-timeout-worker-#33%null%][GridDhtPartitionsExchangeFuture]
> > > Retrying preload partition exchange due to timeout [done=false,
> > > dummy=false, exchId=GridDhtPartitionExchangeId
> > > [topVer=AffinityTopologyVersion [topVer=1848, minorTopVer=0],
> > > nodeId=9e648fd3, evt=NODE_JOINED], rcvdIds=[], rmtIds=[e5b581b3,
> > bd33def3,
> > > f7cc4da6, 8eda3172, efef2202], remaining=[e5b581b3, bd33def3, f7cc4da6,
> > > 8eda3172, efef2202], init=true, initFut=true, ready=true,
> replied=false,
> > > added=true, oldest=e5b581b3, oldestOrder=1, evtLatch=0,
> > locNodeOrder=1848,
> > > locNodeId=9e648fd3-7c84-4261-93e0-916275a0a9ae]
> > >
> > >
> >
> [23:11:08,929][WARNING][grid-timeout-worker-#33%null%][GridDhtPartitionsExchangeFuture]
> > > Retrying preload partition exchange due to timeout [done=false,
> > > dummy=false, exchId=GridDhtPartitionExchangeId
> > > [topVer=AffinityTopologyVersion [topVer=1848, minorTopVer=0],
> > > nodeId=9e648fd3, evt=NODE_JOINED], rcvdIds=[], rmtIds=[e5b581b3,
> > bd33def3,
> > > f7cc4da6, 8eda3172, efef2202], remaining=[e5b581b3, bd33def3, f7cc4da6,
> > > 8eda3172, efef2202], init=true, initFut=true, ready=true,
> replied=false,
> > > added=true, oldest=e5b581b3, oldestOrder=1, evtLatch=0,
> > locNodeOrder=1848,
> > > locNodeId=9e648fd3-7c84-4261-93e0-916275a0a9ae]
> > > [....]
> > > [repeated many, many times]
> > > [....]
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message