ibatis-user-java mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Larry Meadors <larry.mead...@gmail.com>
Subject Re: Problem with Character Encoding
Date Fri, 12 Mar 2010 22:22:03 GMT
Where are you seeing the "?" characters?

On Fri, Mar 12, 2010 at 3:14 PM, John Seer <pulsphoto@yahoo.com> wrote:
>
> Hello,
>
> I am not sure where is problem...
> If I am using hibernate I am getting data back with out problems...
> Only combination is ibatis and oracle. I am currently using JNDI to connect
> and saw in documentation for ibatis 3 that I can set env.encoding=UTF-8... I
> tried to use it no difference. :(
>
>
> Ellis Miller wrote:
>>
>> If you think it's on the Oracle side start by checking NLS_LANG settings:
>>
>> http://www.oracle.com/technology/tech/globalization/htdocs/nls_lang%20faq.htm#_Toc110410543
>>
>> Would try an Oracle Alter Session for NLS_LANG and see if that helps:
>>
>> http://forums.oracle.com/forums/thread.jspa?threadID=436286&tstart=360
>>
>> Ellis R. Miller
>> 937.830.8242
>> 937.830.6027
>>
>> --- @ WiseStamp
>> Signature<http://my.wisestamp.com/link?u=2hxhdfd4p76bkhcm&site=www.wisestamp.com/email-install>.
>> Get it
>> now<http://my.wisestamp.com/link?u=2hxhdfd4p76bkhcm&site=www.wisestamp.com/email-install>
>>
>>
>> On Fri, Mar 5, 2010 at 6:27 PM, Larry Meadors
>> <larry.meadors@gmail.com>wrote:
>>
>>> I'd look for info on the oracle connection string, it's not really an
>>> ibatis thing.
>>>
>>> I think that it happens that way by default though.
>>>
>>> Where are you seeing the "?" characters?
>>>
>>> Larry
>>>
>>>
>>> On Fri, Mar 5, 2010 at 2:44 PM, John Seer <pulsphoto@yahoo.com> wrote:
>>> >
>>> > Hello,
>>> >
>>> > We am currently using Oracle DB with default utf-8 encoding, we have
>>> two
>>> > application one is using hibernate other one ibatis
>>> >
>>> > If I am running hibernate on windows or on linux I am seeing every
>>> character
>>> > which is returned is encoded correctly.
>>> > But when I am using ibatis I can see that some of my characters were
>>> replace
>>> > by question mark others with replacement character when I run it on
>>> linux.
>>> >
>>> > Is there any way to force connection encoding for ibatis?
>>> >
>>> > I googled this only reference about setting connection encoding is for
>>> > ibatis 3. I am currently using          2.3.4.726.
>>> >
>>> > John
>>> >
>>> >
>>> > --
>>> > View this message in context:
>>> http://old.nabble.com/Problem-with-Character-Encoding-tp27799549p27799549.html
>>> > Sent from the iBATIS - User - Java mailing list archive at Nabble.com.
>>> >
>>> >
>>> > ---------------------------------------------------------------------
>>> > To unsubscribe, e-mail: user-java-unsubscribe@ibatis.apache.org
>>> > For additional commands, e-mail: user-java-help@ibatis.apache.org
>>> >
>>> >
>>>
>>> ---------------------------------------------------------------------
>>> To unsubscribe, e-mail: user-java-unsubscribe@ibatis.apache.org
>>> For additional commands, e-mail: user-java-help@ibatis.apache.org
>>>
>>>
>>
>>
>
> --
> View this message in context: http://old.nabble.com/Problem-with-Character-Encoding-tp27799549p27883501.html
> Sent from the iBATIS - User - Java mailing list archive at Nabble.com.
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-java-unsubscribe@ibatis.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-java-help@ibatis.apache.org
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-java-unsubscribe@ibatis.apache.org
For additional commands, e-mail: user-java-help@ibatis.apache.org


Mime
View raw message