ibatis-user-java mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From John Seer <pulsph...@yahoo.com>
Subject Re: Problem with Character Encoding
Date Fri, 12 Mar 2010 22:14:19 GMT

Hello,

I am not sure where is problem...
If I am using hibernate I am getting data back with out problems...
Only combination is ibatis and oracle. I am currently using JNDI to connect
and saw in documentation for ibatis 3 that I can set env.encoding=UTF-8... I
tried to use it no difference. :(


Ellis Miller wrote:
> 
> If you think it's on the Oracle side start by checking NLS_LANG settings:
> 
> http://www.oracle.com/technology/tech/globalization/htdocs/nls_lang%20faq.htm#_Toc110410543
> 
> Would try an Oracle Alter Session for NLS_LANG and see if that helps:
> 
> http://forums.oracle.com/forums/thread.jspa?threadID=436286&tstart=360
> 
> Ellis R. Miller
> 937.830.8242
> 937.830.6027
> 
> --- @ WiseStamp
> Signature<http://my.wisestamp.com/link?u=2hxhdfd4p76bkhcm&site=www.wisestamp.com/email-install>.
> Get it
> now<http://my.wisestamp.com/link?u=2hxhdfd4p76bkhcm&site=www.wisestamp.com/email-install>
> 
> 
> On Fri, Mar 5, 2010 at 6:27 PM, Larry Meadors
> <larry.meadors@gmail.com>wrote:
> 
>> I'd look for info on the oracle connection string, it's not really an
>> ibatis thing.
>>
>> I think that it happens that way by default though.
>>
>> Where are you seeing the "?" characters?
>>
>> Larry
>>
>>
>> On Fri, Mar 5, 2010 at 2:44 PM, John Seer <pulsphoto@yahoo.com> wrote:
>> >
>> > Hello,
>> >
>> > We am currently using Oracle DB with default utf-8 encoding, we have
>> two
>> > application one is using hibernate other one ibatis
>> >
>> > If I am running hibernate on windows or on linux I am seeing every
>> character
>> > which is returned is encoded correctly.
>> > But when I am using ibatis I can see that some of my characters were
>> replace
>> > by question mark others with replacement character when I run it on
>> linux.
>> >
>> > Is there any way to force connection encoding for ibatis?
>> >
>> > I googled this only reference about setting connection encoding is for
>> > ibatis 3. I am currently using          2.3.4.726.
>> >
>> > John
>> >
>> >
>> > --
>> > View this message in context:
>> http://old.nabble.com/Problem-with-Character-Encoding-tp27799549p27799549.html
>> > Sent from the iBATIS - User - Java mailing list archive at Nabble.com.
>> >
>> >
>> > ---------------------------------------------------------------------
>> > To unsubscribe, e-mail: user-java-unsubscribe@ibatis.apache.org
>> > For additional commands, e-mail: user-java-help@ibatis.apache.org
>> >
>> >
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: user-java-unsubscribe@ibatis.apache.org
>> For additional commands, e-mail: user-java-help@ibatis.apache.org
>>
>>
> 
> 

-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/Problem-with-Character-Encoding-tp27799549p27883501.html
Sent from the iBATIS - User - Java mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-java-unsubscribe@ibatis.apache.org
For additional commands, e-mail: user-java-help@ibatis.apache.org


Mime
View raw message