ibatis-user-java mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jeff Butler <jeffgbut...@gmail.com>
Subject Re: division by zero with ibator in eclipse
Date Sun, 01 Mar 2009 21:41:17 GMT
I'm sorry for your trouble - I'll fix the divide by zero error.

This is happening because there are no tables in the database that
match the <table> configuration you've given.  I think that you should
remove the schema="" attribute in your <table> element - then it will
probably work.

Jeff Butler

On Sun, Mar 1, 2009 at 2:48 PM, zkn <zkn@abv.bg> wrote:
> Hi,
> I'm getting "/ by zero" when trying to run ibator in eclipse. Here is the
> full stack trace:
> 01.03.09 22:33:16 [0x0-0xbf0bf].org.eclipse.eclipse[933]
> java.lang.ArithmeticException: / by zero
> 01.03.09 22:33:16 [0x0-0xbf0bf].org.eclipse.eclipse[933]  at
> org.apache.ibatis.ibator.eclipse.core.callback.EclipseProgressCallback.generationStarted(EclipseProgressCallback.java:54)
> 01.03.09 22:33:16 [0x0-0xbf0bf].org.eclipse.eclipse[933]  at
> org.apache.ibatis.ibator.api.Ibator.generate(Ibator.java:216)
> 01.03.09 22:33:16 [0x0-0xbf0bf].org.eclipse.eclipse[933]  at
> org.apache.ibatis.ibator.api.Ibator.generate(Ibator.java:126)
> 01.03.09 22:33:16 [0x0-0xbf0bf].org.eclipse.eclipse[933]  at
> org.apache.ibatis.ibator.eclipse.ui.actions.RunIbatorThread.run(RunIbatorThread.java:80)
> 01.03.09 22:33:16 [0x0-0xbf0bf].org.eclipse.eclipse[933]  at
> org.eclipse.core.internal.resources.Workspace.run(Workspace.java:1800)
> 01.03.09 22:33:16 [0x0-0xbf0bf].org.eclipse.eclipse[933]  at
> org.eclipse.core.internal.resources.Workspace.run(Workspace.java:1782)
> 01.03.09 22:33:16 [0x0-0xbf0bf].org.eclipse.eclipse[933]  at
> org.apache.ibatis.ibator.eclipse.ui.actions.RunIbatorAction$IbatorRunner.run(RunIbatorAction.java:137)
> 01.03.09 22:33:16 [0x0-0xbf0bf].org.eclipse.eclipse[933]  at
> org.eclipse.jface.operation.ModalContext$ModalContextThread.run(ModalContext.java:121)
> 01.03.09 22:33:33 [0x0-0xbf0bf].org.eclipse.eclipse[933] !ENTRY
> org.apache.ibatis.ibator.eclipse.ui 4
> 01.03.09 22:33:33 [0x0-0xbf0bf].org.eclipse.eclipse[933] 4 2009-03-01
> 22:33:33.127
> 01.03.09 22:33:33 [0x0-0xbf0bf].org.eclipse.eclipse[933] !MESSAGE
> 01.03.09 22:33:33 [0x0-0xbf0bf].org.eclipse.eclipse[933] Unexpected error
> while running Ibator.
>
> This is my first use of ibator and I suppose there is a problem with my
> configuration but I really don't understand where to look at. This is my
> configuration:
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
> <!DOCTYPE ibatorConfiguration PUBLIC "-//Apache Software Foundation//DTD
> Apache iBATIS Ibator Configuration 1.0//EN"
> "http://ibatis.apache.org/dtd/ibator-config_1_0.dtd" >
> <ibatorConfiguration >
> <classPathEntry location="mysql-connector-java-5.1.6-bin.jar" />
>   <ibatorContext id="context1" targetRuntime="Ibatis2Java5">
>     <jdbcConnection driverClass="com.mysql.jdbc.Driver"
> connectionURL="jdbc:mysql://localhost/yudb?useUnicode=true" userId="..."
> password="..." />
>     <javaModelGenerator targetPackage="ibator" targetProject="yu" />
>     <sqlMapGenerator targetPackage="ibator" targetProject="yu" />
>     <daoGenerator targetPackage="ibator" targetProject="yu"
> type="GENERIC-CI" />
>     <table schema="" tableName="categories" >
>     </table>
>   </ibatorContext>
> </ibatorConfiguration>

Mime
View raw message