ibatis-user-java mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From zkn <...@abv.bg>
Subject division by zero with ibator in eclipse
Date Sun, 01 Mar 2009 20:48:18 GMT
Hi,

I'm getting "/ by zero" when trying to run ibator in eclipse. Here is  
the full stack trace:

01.03.09 22:33:16 [0x0-0xbf0bf].org.eclipse.eclipse[933]  
java.lang.ArithmeticException: / by zero
01.03.09 22:33:16 [0x0-0xbf0bf].org.eclipse.eclipse[933]  at  
org 
.apache 
.ibatis 
.ibator 
.eclipse 
.core 
.callback 
.EclipseProgressCallback 
.generationStarted(EclipseProgressCallback.java:54)
01.03.09 22:33:16 [0x0-0xbf0bf].org.eclipse.eclipse[933]  at  
org.apache.ibatis.ibator.api.Ibator.generate(Ibator.java:216)
01.03.09 22:33:16 [0x0-0xbf0bf].org.eclipse.eclipse[933]  at  
org.apache.ibatis.ibator.api.Ibator.generate(Ibator.java:126)
01.03.09 22:33:16 [0x0-0xbf0bf].org.eclipse.eclipse[933]  at  
org 
.apache 
.ibatis 
.ibator.eclipse.ui.actions.RunIbatorThread.run(RunIbatorThread.java:80)
01.03.09 22:33:16 [0x0-0xbf0bf].org.eclipse.eclipse[933]  at  
org.eclipse.core.internal.resources.Workspace.run(Workspace.java:1800)
01.03.09 22:33:16 [0x0-0xbf0bf].org.eclipse.eclipse[933]  at  
org.eclipse.core.internal.resources.Workspace.run(Workspace.java:1782)
01.03.09 22:33:16 [0x0-0xbf0bf].org.eclipse.eclipse[933]  at  
org.apache.ibatis.ibator.eclipse.ui.actions.RunIbatorAction 
$IbatorRunner.run(RunIbatorAction.java:137)
01.03.09 22:33:16 [0x0-0xbf0bf].org.eclipse.eclipse[933]  at  
org.eclipse.jface.operation.ModalContext 
$ModalContextThread.run(ModalContext.java:121)
01.03.09 22:33:33 [0x0-0xbf0bf].org.eclipse.eclipse[933] !ENTRY  
org.apache.ibatis.ibator.eclipse.ui 4
01.03.09 22:33:33 [0x0-0xbf0bf].org.eclipse.eclipse[933] 4 2009-03-01  
22:33:33.127
01.03.09 22:33:33 [0x0-0xbf0bf].org.eclipse.eclipse[933] !MESSAGE
01.03.09 22:33:33 [0x0-0xbf0bf].org.eclipse.eclipse[933] Unexpected  
error while running Ibator.


This is my first use of ibator and I suppose there is a problem with  
my configuration but I really don't understand where to look at. This  
is my configuration:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<!DOCTYPE ibatorConfiguration PUBLIC "-//Apache Software Foundation// 
DTD Apache iBATIS Ibator Configuration 1.0//EN" "http://ibatis.apache.org/dtd/ibator-config_1_0.dtd

" >
<ibatorConfiguration >
	<classPathEntry location="mysql-connector-java-5.1.6-bin.jar" />
   <ibatorContext id="context1" targetRuntime="Ibatis2Java5">
     <jdbcConnection driverClass="com.mysql.jdbc.Driver"  
connectionURL="jdbc:mysql://localhost/yudb?useUnicode=true"  
userId="..." password="..." />
     <javaModelGenerator targetPackage="ibator" targetProject="yu" />
     <sqlMapGenerator targetPackage="ibator" targetProject="yu" />
     <daoGenerator targetPackage="ibator" targetProject="yu"  
type="GENERIC-CI" />
     <table schema="" tableName="categories" >
     </table>
   </ibatorContext>
</ibatorConfiguration>
Mime
View raw message