ibatis-user-java mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Darren Davison <dar...@davisononline.org>
Subject Re: Abator + Linux
Date Thu, 13 Mar 2008 11:48:19 GMT
I have to concur with those who don't have a problem.  Using linux
exclusively at home and work, I don't see this issue at all.  Nor is
there any reason why I would expect to.


On Thu, Mar 13, 2008 at 09:20:25AM +0200, Zach Visagie wrote:
> On Wed, 2008-03-12 at 17:29 -0700, slaughter wrote:
> > Just to be sure that we are talking about the same thing, I talk about a
> > LINUX UBUNTU 7.10 Gusty installation with a clean Eclipse with spring IDE
> > and abator. I have been trying during 3 days on 4 different computers (at
> > job) without any success. On windows, it is single /, but on Linux it's
> > double /. Those .jar are the original .jar of IBM. 
> 
> I am using Centos 4 at work and Gutsy at home and both work. I am using
> Eclipse 3.3 with abator, but haven't tried the ant task on it's own.
> 
> I have this in my abatorConfig.xml:
> 
> <classPathEntry location="/usr/local/java/lib/some-jdbc-driver.jar" />
> 
> <javaModelGenerator
> targetPackage="com.somecompany.somepackage.ibatis.model"
> targetProject="MyEclipseProjectName/src" />
> 
> 
> And it works on both centos and Ubuntu.
> 
> I must be special too, having the same setup :). Probably more since
> mine works!?! I can't think of any reason why yours isn't working, but
> I'm sure it will be nagging me and I'll post if I have any ideas.
> 
> Zach
> 
> 
> 

-- 
Darren Davison
Public Key: 0xE855B3EA

Mime
View raw message