ibatis-user-java mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Nathan Maves" <nathan.ma...@gmail.com>
Subject Re: Ibatis and tomcat problem
Date Fri, 16 Feb 2007 20:19:23 GMT
The only thing I can think of is that your Tomcat instance is using a
different driver then your stand alone application.  What are you using for
datasource management?  What database? What driver?


Nathan

On 2/15/07, Abhishek P Singh <abhishek.p.singh@hotmail.com> wrote:
>
> hi All, i m facing a very strange problem. i m calling a stored procedure
> from Ibatis sqlmap xml. this stored procedure returns one cursor and status
> code Integer. i m not using any resultmap rather fecthing the result set by
> parameter map via hashmap. well when i Unit Tested the code from eclipse IDE
> everything works fine.. i.e i got the resultset as well as status code
> integer. well when i integrated the code with web application and deployed
> it on TOMCAT 5.0 igot the status code integer but Resultset as* null* can
> anyone have the solution to this problem. How the same code is not working
> in TOMCAT. Please help me out as it is very urgent. Thanks in Advance.
> ------------------------------
> View this message in context: Ibatis and tomcat problem<http://www.nabble.com/Ibatis-and-tomcat-problem-tf3237905.html#a8999510>
> Sent from the iBATIS - User - Java<http://www.nabble.com/iBATIS---User---Java-f370.html>mailing
list archive at
> Nabble.com.
>

Mime
View raw message