ibatis-user-java mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jeff Butler" <jeffgbut...@gmail.com>
Subject Re: [Abator] Unable to generate artifacts
Date Sat, 18 Feb 2006 21:44:54 GMT
Do you also have the oXygen XML plugin installed? If not, what other plugins
do you have installed?

I tested on a fresh Eclipse 3.1.2 install without any other plugins and
don't have any problems.

Jeff Butler


On 2/18/06, mailing-list <mailing-list@blitzstein.net> wrote:
>
> I'm using abator 0.6.1 and Eclipse 3.1.2 and still don't get the "generate
> artifiacts" pop up menu after editing my plugin.xml file. Anyone get it
> working correctly? Here is a snipped of what I updated my plugin.xml to:
>
> <extension point="org.eclipse.ui.popupMenus">
>       <objectContribution
>             objectClass="org.eclipse.core.resources.IFile"
>             nameFilter="*"
>             id="org.apache.ibatis.abator.ui.contribution1">
>          <!--
>          <visibility>
>             <objectState
>                   value="
> org.apache.ibatis.abator.ui.abatorConfigurationFileByElement"
>                   name="contentTypeId"/>
>          </visibility>
>          -->
>          <action
>                enablesFor="1"
>                label="Generate iBATIS Artifacts"
>                icon="icons/iBatisLogo.gif"
>                class="org.apache.ibatis.abator.ui.actions.RunAbatorAction"
>                menubarPath="additions"
>                id="org.apache.ibatis.abator.ui.actions.RunAbatorAction">
>
>                <selection class="org.eclipse.core.resources.IFile "
>          name="abatorConfig.xml"/>
>          </action>
>       </objectContribution>
>    </extension>
>

Mime
View raw message