ibatis-user-java mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Clinton Begin <clinton.be...@gmail.com>
Subject Re: Is the cache working ?
Date Tue, 11 Jan 2005 20:22:06 GMT
Anything is possible.  Are the object references equal?  (obj1 == obj2)

Clinton


On Mon, 10 Jan 2005 20:51:46 -0500, Carl Brodeur
<carl.brodeur@modelio.com> wrote:
> 
> 
> Hi:
> 
> is there any debug trace that indicates if the cache is working ?  I
> have configured a cache (see below):
> 
> <cacheModel id="ExternalSystem-cache" type="MEMORY"
>         readOnly="true" serialize="false">
>         <flushInterval minutes="15"/>
>         <property name="reference-type" value="STRONG"/>
>   </cacheModel>
> 
>   <statement id="findById" resultMap="defaultResult"
> parameterClass="java.lang.String"  cacheModel="ExternalSystem-cache">
>         select * from ExternalSystem where ID=#value#
>   </statement>
> 
> .. and in debug mode I still get trace like below:
> 
> 2005.01.10 20:33:46,378 [main] DEBUG java.sql.PreparedStatement
> (PreparedStatementLogProxy.java:45) - {pstm-100008}
> PreparedStatement:     select * from ExternalSystem where ID=?
> 2005.01.10 20:33:46,378 [main] DEBUG java.sql.PreparedStatement
> (PreparedStatementLogProxy.java:46) - {pstm-100008} Parameters: [DISN]
> 2005.01.10 20:33:46,378 [main] DEBUG java.sql.PreparedStatement
> (PreparedStatementLogProxy.java:47) - {pstm-100008} Types:
> [java.lang.String]
> 
> Is it possible that the cache is NOT working in this particular case ?
> 
>

Mime
View raw message