ibatis-user-cs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Senthilmurugan, ANGLER - EIT" <senthilmuru...@angleritech.com>
Subject RE: Problem in SqlMapConfig.xsd configuration - Reg.
Date Wed, 15 Nov 2006 05:23:42 GMT
Hi Nikhil,
 
Thanks for your response.
 
I replaced the line as you said, That error has gone now. It goes to
next step. While executing the application, the following exception was
thrown.
 
"Error while configuring the Provider named "OleDb1.1". Cause : The
provider is not in 'providers.config' or is not enabled"
 
The provider is there, But It was not enabled. So I enabled it in
"providers.config file". But still it shows the same error. 
 
Do you have any idea. please help me.
 
Thanks & regards
Senthilmurugan.B

________________________________

From: Nikhil Vaghela [mailto:nikhil.vaghela@in.v2solutions.com] 
Sent: Wednesday, November 15, 2006 9:38 AM
To: user-cs@ibatis.apache.org
Subject: RE: Problem in SqlMapConfig.xsd configuration - Reg.



I guess the problem is in your sqlmap.config

 

See if it works by  replacing your xml name sapace with 

<sqlMapConfig 

  xmlns="http://ibatis.apache.org/dataMapper"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">

in your config file.

 

Nikhil.

 

________________________________

From: Senthilmurugan, ANGLER - EIT
[mailto:senthilmurugan@angleritech.com] 
Sent: Wednesday, November 15, 2006 9:24 AM
To: user-cs@ibatis.apache.org
Cc: Gopinath, ANGLER - EIT; Giridhar, ANGLER - CTO
Subject: RE: Problem in SqlMapConfig.xsd configuration - Reg.

 

Hi,

 

I am using "IBatisNet.DataMapper-bin-1.5.1". I have attached the above
files for your ref.

 

Since it is my first application, I got struck. So help me to come out
of this problem.

 

Thanks in advance.

Senthilmurugan

 

________________________________

From: Prosper [mailto:mprospa@yahoo.com] 
Sent: Tuesday, November 14, 2006 7:42 PM
To: user-cs@ibatis.apache.org
Subject: Re: Problem in SqlMapConfig.xsd configuration - Reg.

Hi,

check the schema of your different Ibatis config file
(sqlmap,properties)according to the version of Ibatis you are using.

Can you post sqlmap.config and give more info on the version of ibatis
you use?

 

Regards

"Senthilmurugan, ANGLER - EIT" <senthilmurugan@angleritech.com> wrote:

	I have created new Asp.net application and configured
everything. But I faced the following error. please help me.


	Invalid SqlMap.config document. cause :Cannot load schema for
the namespace '' - Could not find file
"C:\WINDOWS\system32\SqlMapConfig.xsd".. An error occurred at , (1, 2).
The 'sqlMapConfig' element is not declared. An error occurred at , (1,
2). The 'properties' element is not declared. An error occurred at , (3,
6). Could not find schema information for the attribute 'resource'. An
error occurred at , (3, 17). The 'settings' element is not declared. An
error occurred at , (5, 3). The 'setting' element is not declared. An
error occurred at , (5, 13). Could not find schema information for the
attribute 'useStatementNamespaces'. An error occurred at , (5, 21). The
'setting' element is not declared. An error occurred at , (5, 55). Could
not find schema information for the attribute 'cacheModelsEnabled'. An
error occurred at , (5, 63). The 'setting' element is not declared. An
error occurred at , (5, 92). Could not find schema information for the
attribute 'validateSqlMap'. An error occurred at , (5, 100). The
'database' element is not declared. An error occurred at , (5, 136). The
'provider' element is not declared. An error occurred at , (5, 146).
Could not find schema information for the attribute 'name'. An error
occurred at , (5, 155). The 'dataSource' element is not declared. An
error occurred at , (5, 177). Could not find schema information for the
attribute 'name'. An error occurred at , (5, 188). Could not find schema
information for the attribute 'connectionString'. An error occurred at ,
(5, 210). The 'sqlMaps' element is not declared. An error occurred at ,
(5, 263). The 'sqlMap' element is not declared. An error occurred at ,
(5, 272). Could not find schema information for the attribute
'resource'. An error occurred at , (5, 279). 


	Thanks in Advance

	 

	Regards

	Senthilmurugan

 

________________________________

Everyone is raving about the all-new Yahoo! Mail beta.
<http://us.rd.yahoo.com/evt=45083/*http:/advision.webevents.yahoo.com/ma
ilbeta> 


Mime
View raw message