httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gary Aitken <apa...@dreamchaser.org>
Subject Re: [users@httpd] perl / cgi-bin setup issue
Date Fri, 09 Mar 2018 04:59:07 GMT
On 03/08/18 21:44, Frank Gingras wrote:
> Make sure mod_cgi / mod_cgid is loaded first.

Thank you, that did the trick.

Gary

> On Thu, Mar 8, 2018 at 10:47 PM, Gary Aitken <apache@dreamchaser.org <mailto:apache@dreamchaser.org>>
wrote:
> 
>     My first time trying to get a perl script to run, so probably something
>     obvious.
> 
>     On freebsd 10.3, apache 2.4.25
> 
>     httpd.conf:
> 
>     /usr/local/etc/apache24/httpd.conf:
>        <IfModule>
>          ...
>          ScriptAlias /cgi-bin/ "/usr/local/www/apache24/cgi-bin/"
>        </IfModule
> 
>        <Directory "/usr/local/www/apache24/cgi-bin">
>            AllowOverride None
>            Options ExecCGI
>     #        (It's my understanding the above Options ExecCGI
>     #  is not needed in this case)
>            Require all granted
>        </Directory>
> 
>     The script is world executable and runs fine:
>     $ ./tst.pl <http://tst.pl>
>     Content-type: text/plain; charset=iso-8859-1
> 
>     hello, World!
> 
>     When I fetch the page
>     http://my.domain.com/cgi-bin/tst.pl <http://my.domain.com/cgi-bin/tst.pl>
> 
>     all I see is the script echoed.
> 
>     I have virtual hosts set up in extra/httpd-vhosts.conf;
>     I've tried fiddling with that as well to no avail:
>        <VirtualHost *:80>
>          ...
>          ScriptAlias /cgi-bin/ "/usr/local/www/apache24/cgi-bin/"
>          <Directory "/usr/local/www/apache24/cgi-bin/">
>            Options +ExecCGI
>            AddHandler cgi-script .cgi .pl
>          </Directory>
>     </VirtualHost>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message