httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jacob Champion <champio...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] ownCloud / PHP-FPM problem after upgrade to 2.4.26
Date Tue, 27 Jun 2017 20:23:04 GMT
On 06/27/2017 12:48 PM, rockzOr wrote:
> Hi all,
> 
> I've got a problem after upgrading to 2.4.26. Everything works fine 
> except my ownCloud instance.

Fair warning: I haven't looked through all of the info you provided (but 
thank you for being thorough!). FPM problems after upgrading to 2.4.26 
are almost certainly due to bug 61202 [1], which we are working on now.

You can verify that this is your problem by adding "proxy_fcgi:trace8" 
to your LogLevel, finding the log entry that says "AH01062: sending env 
var 'SCRIPT_NAME'", and comparing the value of SCRIPT_NAME we now send 
in 2.4.26 to the one that we sent in 2.4.25. If they're different -- 
typically the 2.4.26 value is left-truncated -- then this is most likely 
your bug.

If you need a quick fix, and you know 2.4.25 worked for you, you can 
return to the 2.4.25 behavior by using the directive 
"ProxyFCGIBackendType GENERIC". This isn't a viable fix for everyone, 
because it breaks other FPM configurations that used to work prior to 
2.4.21. We're working on reverting to the 2.4.20 behavior by default and 
filling out the test suite so we don't break you again.

I'm sorry for the inconvenience, and thanks for your patience.

--Jacob

[1] https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=61202

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message