httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dr James Smith <...@sanger.ac.uk>
Subject Re: [users@httpd] I need help figuring out a 500 response code
Date Wed, 03 May 2017 06:55:28 GMT
Is there an error.log in the same directory? This is usually in the same 
directory this should contain some information about why the system failed.


On 03/05/2017 07:41, John Covici wrote:
> Hi.  I am having major problems figuring out a 500 response code I am
> getting  on my hserver.
>
> I am using apache 2.4.25 on gentoo linux up to date as of a few days
> ago.
>
> So, I havinstalled owncloud which is a cloud server written in php and
> it has worked for a long time, but for a few days I have gotten 500
> when I try to access it.  Now, I am using https normally to access and
> when I look at the error_log, I get just one line like this:
>
> [Wed May 03 02:14:37.074791 2017] [ssl:info] [pid 22312] [client
> 192.168.0.2:56613] AH01964: Connection to child 0 established (server
> ccs.covici.com:443)
>
> If I change the loglevel to debug, I get all kinds of ssl information
> and the lines saying that requireall was granted, but nothing about
> the error.
>
> Now, if I change to http access, on my access_log I get lines like the
> following:
>
> 192.168.0.2 - - [03/May/2017:02:33:38 -0400] "GET /owncloud HTTP/1.1"
> 301 295
> 192.168.0.2 - - [03/May/2017:02:33:38 -0400] "GET /owncloud HTTP/1.1"
> 301 295 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; Trident/7.0;
> rv:11.0) like Gecko"
> 192.168.0.2 - - [03/May/2017:02:33:38 -0400] "GET /owncloud HTTP/1.1"
> 301 295 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; Trident/7.0;
> rv:11.0) like Gecko"
> 192.168.0.2 - - [03/May/2017:02:33:38 -0400] "GET /owncloud/ HTTP/1.1"
> 302 -
> 192.168.0.2 - - [03/May/2017:02:33:38 -0400] "GET /owncloud/ HTTP/1.1"
> 302 - "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0)
> like Gecko"
> 192.168.0.2 - - [03/May/2017:02:33:38 -0400] "GET /owncloud/ HTTP/1.1"
> 302 - "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0)
> like Gecko"
> 192.168.0.2 - - [03/May/2017:02:33:38 -0400] "GET
> /owncloud/index.php/login HTTP/1.1" 500 -
> 192.168.0.2 - - [03/May/2017:02:33:38 -0400] "GET
> /owncloud/index.php/login HTTP/1.1" 500 - "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT
> 10.0; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko"
> 192.168.0.2 - - [03/May/2017:02:33:38 -0400] "GET
> /owncloud/index.php/login HTTP/1.1" 500 - "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT
> 10.0; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko"
>
> Now, owncloud has theirownw log, but I get nothing in it.
>
> So, my question is how to find out more about why I am getting the 500
> response and what I can do about it.
>
> Thanks in advance for any suggestions.
>



-- 
 The Wellcome Trust Sanger Institute is operated by Genome Research 
 Limited, a charity registered in England with number 1021457 and a 
 company registered in England with number 2742969, whose registered 
 office is 215 Euston Road, London, NW1 2BE. 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message