httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mike Brown <br...@mrvideo.vidiot.com>
Subject Re: [users@httpd] Problem running cgi-bin scripts
Date Tue, 09 May 2017 09:58:41 GMT
On Tue, May 09, 2017 at 10:30:09AM +0100, Nick Kew wrote:
> On Tue, 9 May 2017 03:30:25 -0500
> Mike Brown <brown@mrvideo.vidiot.com> wrote:
> 
> 
> > [Mon May 08 21:17:30.683456 2017] [cgi:error] [pid 23578] [client
> > 192.168.1.1:55099] AH01215: (2)No such file or directory: exec of
> > '/home/httpd/cgi-bin/dvbpass.cgi'
> 
> At a guess, the script itself won't run.  Do you need to update
> a path in a shebang line, for instance?

Doh!  I totally forgot that perl is in an off-the-wall place under Solaris.
I was busy wrapping my head around the wp-login issue, that the path
totally slipped my mind.  I though that it was causing my script not to run.
I was chasing the wrong error first.

> > 2017] [:error] [pid 23782] [client 192.36.27.6:16800] script
> > '/WebDisk/http/htdocs/vidiot/wp-login.php' not found or unable to stat
> 
> 192.36.* is not conventionally local NAT!
> Could it be some random probe?

The above error was showing up at the same time that the cgi-bin script
would not run.  Now that the script is running, that error is gone.
Something in the httpd code?

Thanks for pointing me in the right direction.  As they say, a fresh set of
eyes.

MB
-- 
e-mail: vidiot@vidiot.com | vidiot@vidiot.net            /~\ The ASCII
        6082066843@email.uscc.net (140 char limit)       \ / Ribbon Campaign
Visit - URL: http://vidiot.com/                           X  Against
             http://vidiot.net/                          / \ HTML Email
"You're Sherlock Holmes, wear the damn hat!" - Watson to Sherlock
Sherlock - The Abominable Bride - 1/01/16

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message