httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Luca Toscano <toscano.l...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Session disconnection
Date Tue, 14 Feb 2017 15:44:18 GMT
Hi!

2017-02-14 16:08 GMT+01:00 Fady Haikal <fadyhaikal@gmail.com>:

> Dear Team,
> I need your urgent help for an issue i'm facing with Apache Web
> Server, from time to time we are facing a disconnection on the
> application and after checking the logs from Apache we can see the
> below error: please advise urgently as we are working on a PROD server
>
> Our architecture: 2 Apache Web Servers (192.168.0.11 and 192.168.0.10)
> with MS network load balacing between them with a VIrtual IP
> 192.168.0.12 (DNS imal.albaraka.com.sd) and all users are connecting
> to the application from this DNS imal.albaraka.com.sd
>
> [Tue Feb 14 17:45:27.071171 2017] [proxy_http:error] [pid 1276:tid
> 2080] (OS 10054)An existing connection was forcibly closed by the
> remote host.  : [client 10.114.117.51:51838] AH01102: error reading
> status line from remote server 10.114.43.103:8080, referer:
> http://imal.albaraka.com.sd/imal_core_portal/pathdesktop/
> DesktopAction_!corePortal.action
> [Tue Feb 14 17:45:51.673830 2017] [proxy_http:error] [pid 1276:tid
> 1496] (OS 10054)An existing connection was forcibly closed by the
> remote host.  : [client 10.114.119.57:52151] AH01102: error reading
> status line from remote server 10.114.43.103:8080, referer:
> http://imal.albaraka.com.sd/imal_core_portal/pathdesktop/
> DesktopAction_!corePortal.action
> [Tue Feb 14 17:47:53.339839 2017] [proxy_http:error] [pid 1276:tid
> 1204] (OS 10054)An existing connection was forcibly closed by the
> remote host.  : [client 10.114.33.42:52740] AH01102: error reading
> status line from remote server 10.114.43.103:8080, referer:
> http://imal.albaraka.com.sd/imal_core_portal/pathdesktop/
> DesktopAction_!corePortal.action
>
>
Can you tell us what version of httpd you are using?

>From a quick glance it seems to me that httpd receives garbage from a
remote server (and not a valid HTTP response).

Some questions:
- Can you give us more info about what are the IPs 10.114.119.* ? App
servers?
- Do you see a 502 (Bad gateway) in the httpd access log?
- Have you checked for errors in the remote host?

Hope that helps!

Luca

Mime
View raw message