httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Stéphane Laurencelle <stephane.laurence...@momentum-tech.ca>
Subject [users@httpd] RE : [users@httpd] RE : [users@httpd]
Date Tue, 28 Feb 2017 18:41:49 GMT
Hello Éric

 here is what i see when i use mod_jk module instead of the proxy_mod_ajp module

[Tue Feb 28 13:34:09.137 2017] [23245:140478953539328] [debug] ajp_process_callback::jk_ajp_common.c
(2135): (ajp13instance9) AJP13 protocol: Reuse is OK
[Tue Feb 28 13:34:09.137 2017] [23245:140478953539328] [debug] ajp_reset_endpoint::jk_ajp_common.c
(851): (ajp13instance9) resetting endpoint with socket 15
[Tue Feb 28 13:34:09.137 2017] [23245:140478953539328] [debug] ajp_done::jk_ajp_common.c (3287):
recycling connection pool for worker ajp13instance9 and socket 15
[Tue Feb 28 13:34:09.137 2017] [23245:140478953539328] [debug] jk_handler::mod_jk.c (2979):
Service finished with status=404 for worker=ajp13instance9



Stéphane 



________________________________________
De : Stéphane Laurencelle [stephane.laurencelle@momentum-tech.ca]
Envoyé : 28 février 2017 13:13
À : users@httpd.apache.org
Objet : [users@httpd] RE : [users@httpd] RE : [users@httpd]

What i have done is in the http.conf file uncomment both lines

LoadModule proxy_module modules/mod_proxy.so
LoadModule proxy_ajp_module modules/mod_proxy_ajp.so

after that in my httpd-vhosts.conf file that is use for my different vhost define on this
server i add those line for testing ajp call :


<Location /exemples>
  ProxyPreserveHost On
  ProxyPass ajp://servername:ajpport/exemples
  ProxyPassReverse ajp://servername:ajpport/exemples
  Require all granted
</Location>

<Location /exemples/>
  ProxyPreserveHost On
  ProxyPass ajp://servername:ajpport/exemples/
  ProxyPassReverse ajp://servername:ajpport/exemples/
  Require all granted
</Location>


and when i try to access this page i got a 404 error

Stephane


________________________________________
De : Eric Covener [covener@gmail.com]
Envoyé : 28 février 2017 12:20
À : users@httpd.apache.org
Objet : Re: [users@httpd] RE : [users@httpd]

On Tue, Feb 28, 2017 at 11:23 AM, Stéphane Laurencelle
<stephane.laurencelle@momentum-tech.ca> wrote:
> when i look at apachectl -M, i don't see the ajp module load but i see the proxy_mod
module
> and when i try i get an error 404 in the apache log.
>
> i don't know where to look to debug the module not loading in apache.


If you uncommented a LoadModule for the AJP module, it wasn't in a
conf file being read by Apache.


--
Eric Covener
covener@gmail.com

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message