httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Yehuda Katz <yeh...@ymkatz.net>
Subject Re: [users@httpd] ProxyPass not working?
Date Thu, 10 Nov 2016 00:01:28 GMT
Can you confirm you don't have a typo? Your ProxyPass has a slash and the
URL you posted has a dot.

- Y

On Wed, Nov 9, 2016 at 6:46 PM, Lou DeGenaro <lou.degenaro@gmail.com> wrote:

> I'm running apache2 and have defined the following:
>
> lou@HAL9000:/etc/apache2/sites-available$ cat degenaro.com.conf
> <VirtualHost *:80>
>     ProxyRequests off
>     ProxyPreserveHost on
>     ServerName degenaro.com
>
>     ServerAdmin lou@localhost
>     ProxyPass /degenaro/com ajp://localhost:8080/degenaro.com
>     ProxyPassReverse /degenaro/com ajp://localhost:8080/degenaro.com
>
>     LogLevel warn
> </VirtualHost>
>
> I've restated the apache server, and visit http://localhost/degenaro.com/
> and see this in my browser:
>
> Index of /degenaro.com
> [image: [ICO]]Name <http://localhost/degenaro.com/?C=N;O=D>Last modified
> <http://localhost/degenaro.com/?C=M;O=A>Size
> <http://localhost/degenaro.com/?C=S;O=A>Description
> <http://localhost/degenaro.com/?C=D;O=A>
> ------------------------------
> [image: [PARENTDIR]] Parent Directory <http://localhost/>   -
> [image: [DIR]] public_html/ <http://localhost/degenaro.com/public_html/> 2016-11-08
> 03:53 -
> ------------------------------
>
> Apache/2.4.18 (Ubuntu) Server at localhost Port 80
> This is most disappointing, as I had expected to be forwarded to the
> tomcat server to see localhost:8080/degenaro.com.
>
> What am I doing wrong?
>
> Thanks.
>
> Lou.
>

Mime
View raw message