httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Lou DeGenaro <lou.degen...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] ProxyPass not working?
Date Thu, 10 Nov 2016 10:33:21 GMT
I did have a typo...how embarrassing.  But fixing it, restarting apache did
not help.

root@HAL9000:/etc/apache2/sites-enabled# cat degenaro.com.conf
<VirtualHost *:80>
    ProxyRequests off
    ProxyPreserveHost on
    ServerName degenaro.com

    ServerAdmin lou@localhost
    ProxyPass /degenaro.com ajp://localhost:8080/degenaro.com
    ProxyPassReverse /degenaro.com ajp://localhost:8080/degenaro.com

    LogLevel warn
</VirtualHost>


On Wed, Nov 9, 2016 at 7:01 PM, Yehuda Katz <yehuda@ymkatz.net> wrote:

> Can you confirm you don't have a typo? Your ProxyPass has a slash and the
> URL you posted has a dot.
>
> - Y
>
> On Wed, Nov 9, 2016 at 6:46 PM, Lou DeGenaro <lou.degenaro@gmail.com>
> wrote:
>
>> I'm running apache2 and have defined the following:
>>
>> lou@HAL9000:/etc/apache2/sites-available$ cat degenaro.com.conf
>> <VirtualHost *:80>
>>     ProxyRequests off
>>     ProxyPreserveHost on
>>     ServerName degenaro.com
>>
>>     ServerAdmin lou@localhost
>>     ProxyPass /degenaro/com ajp://localhost:8080/degenaro.com
>>     ProxyPassReverse /degenaro/com ajp://localhost:8080/degenaro.com
>>
>>     LogLevel warn
>> </VirtualHost>
>>
>> I've restated the apache server, and visit http://localhost/degenaro.com/
>> and see this in my browser:
>>
>> Index of /degenaro.com
>> [image: [ICO]]Name <http://localhost/degenaro.com/?C=N;O=D>Last modified
>> <http://localhost/degenaro.com/?C=M;O=A>Size
>> <http://localhost/degenaro.com/?C=S;O=A>Description
>> <http://localhost/degenaro.com/?C=D;O=A>
>> ------------------------------
>> [image: [PARENTDIR]] Parent Directory <http://localhost/>   -
>> [image: [DIR]] public_html/ <http://localhost/degenaro.com/public_html/> 2016-11-08
>> 03:53 -
>> ------------------------------
>>
>> Apache/2.4.18 (Ubuntu) Server at localhost Port 80
>> This is most disappointing, as I had expected to be forwarded to the
>> tomcat server to see localhost:8080/degenaro.com.
>>
>> What am I doing wrong?
>>
>> Thanks.
>>
>> Lou.
>>
>
>

Mime
View raw message