httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Beech <akbe...@gmail.com>
Subject Re: Fwd: Re: [users@httpd] Virtual Host Not working
Date Sun, 15 May 2016 02:45:19 GMT
On 05/14/16 18:19, Frank Gingras wrote:
>
>
> On 14/05/16 07:53 PM, phil wrote:
>>
>> On 15/05/2016 6:16 AM, Beech wrote:
>>>
>>>
>>>
>>> -------- Forwarded Message --------
>>> Subject: Re: [users@httpd] Virtual Host Not working
>>> Date: Sat, 14 May 2016 21:46:41 +0200
>>> From: miguel gonzalez <miguel_3_gonzalez@yahoo.es>
>>> To: Beech <akbeech@gmail.com>, users@httpd.apache.org
>>>
>>> I always have used either the ip address or the wildcard * in the
>>> virtualhost directive.
>>>
>>> Have you checked the logs?
>>>
>>> Beech <akbeech@gmail.com> wrote:
>>>
>>>> I have added a new virtual domain and it's not working. No error
>>>> messages, just won't connect. I have triple checked the paths and
>>>> spelling. DNS is propagated and dig returns the correct IP.  The other
>>>> domains work. Here's the setting, it's Apache24:
>>>>
>>>> <VirtualHost www.greatlandfishing.com:80>
>>>>     ServerAdmin akbeech@gmail.com
>>>>     DocumentRoot "/usr/local/www/fishing/htdocs"
>>>>     ServerName www.greatlandfishing.com
>>>>     ServerAlias www.greatlandfishing.com
>>>>     ErrorLog "/usr/local/www/fishing/logs/greatlandfishing-error_log"
>>>>     CustomLog "/usr/local/www/fishing/logs/greatlandfishing-access_log"
>>>> common
>>>>     AddType application/x-httpd-php .php .phtml
>>>>     AddType application/x-httpd-php-source .phps
>>>> <Directory "usr/local/www/fishing/htdocs>
>>
>> Try changing the above line to:
>>
>> <Directory usr/local/www/fishing/htdocs/>
>>
>> reload apache, it might help . . .
>>
>
> Run apachectl -S, define all your vhosts as *:PORT, and show the output
> from the apachectl -S command after your changes.
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>

Thanks for your reply. I found the problem, it turned out to be DNS 
related Not Apache. I cleaned up the virtual config files and all is well.

Thanks,

Beech

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message