httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Roparzh Hemon <roparzhhe...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Unable to set up virtual hosts on Mac
Date Mon, 21 Mar 2016 16:36:59 GMT
>
> Generally you should avoid using existing domain names, especially
> ones you don't control, (e.g., strawberry.com) since that can have
> confusing repercussions.
>

   OK. I just changed the name (to www.hhhstrawhhhberry.com), leaving
the rest unchanged, and things work a little better now (see below).
Thanks for that useful piece of advice.



> Given what you've done with/to your /etc/hosts file, you should be
> able to get to your content with:
>
>    http://www.strawberry.com/
>
> when you have the apache side set up correctly. I.e., you don't need
> the "localhost/~username/www.strawberry.com" pathing.
>

  As of now, when I put http://www.hhhstrawhhhberry.com/ into my browser,
I get the famous "It works!" message. But I don't get the index.html
file I put in
Documents/Sites/www.hhhstrawhhhberry.com.

Even if I type http://www.hhhstrawhhhberry.com/index.html instead.
What should I do to fix this ?




> [please don't top post.]

  Not sure what "top posting" is, but I noticed I had inadvertently
included copies of the whole preceding discussion in my posts. Sorry
for the inconvenience, won't happen again

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message