httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Rose, John B" <jbr...@utk.edu>
Subject Re: [users@httpd] Multiple SSL virtual host PHP translation not working on only one via SSL
Date Thu, 03 Dec 2015 19:38:54 GMT
It looks like the order in which we loaded a couple of config directories in httpd.conf was
the culprit

Things seem to be working. Thanks for taking the time to read and help

From: georg chambert <georg.chambert@telia.com<mailto:georg.chambert@telia.com>>
Reply-To: "users@httpd.apache.org<mailto:users@httpd.apache.org>" <users@httpd.apache.org<mailto:users@httpd.apache.org>>
Date: Thursday, December 3, 2015 1:15 PM
To: "users@httpd.apache.org<mailto:users@httpd.apache.org>" <users@httpd.apache.org<mailto:users@httpd.apache.org>>
Subject: Re: [users@httpd] Multiple SSL virtual host PHP translation not working on only one
via SSL


----- Original Message -----
From:Daniel<mailto:dferradal@gmail.com>
To: <users@httpd.apache.org><mailto:users@httpd.apache.org>>
Sent: Thursday, December 03, 2015 1:39 PM
Subject: Re: [users@httpd] Multiple SSL virtual host PHP translation not working on only one
via SSL

wrong path somewhere or invoking an incorrect script.

WSOD:
White Screen Of Death, one of PHP's specialties. It is produced when an error has occurred
in a PHP script and the error reporting goes either to the error log or to nowhere. To solve
it, look for the error reporting settings in php.ini (or use ini_set()) of fpm pool.. Look
or increase logging at the errors from the php-fpm.

2015-12-03 1:24 GMT+01:00 Rose, John B <jbrose@utk.edu<mailto:jbrose@utk.edu>>:
Apache 2.4

I have 2 virtual hosts .conf files. Each has a port 80 and port 443 section. The config files
are identical in every way except for the DocumentRoot.
Both use ProxyPassMatch for PHP-FPM

In vhost1 I can go to http://.../ index.html and index.php successfully. If I use SSL I can
go to http://  index.html successfully, but when accessing via SSL https:/<https://.../index.php>/
index.php the screen is blank

In vhost2 I can go to http:// index.html and index.php successfully, and when I go to https://
index.html and index.php come up successfully

I did try changing so they did not have identical ports in ProxyPassMatch

Any ideas why PHP translation would work via regular http but not be executed in the first
virtual host via SSL connection?

Thanks






--
Daniel Ferradal
IT Specialist

email         dferradal at gmail.com<http://gmail.com>
linkedin     es.linkedin.com/in/danielferradal<http://es.linkedin.com/in/danielferradal>

Mime
View raw message