httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Luca Toscano <toscano.l...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Mod_Proxy and Mod_Evasive
Date Thu, 10 Dec 2015 15:13:04 GMT
Hi George,

What version of mod-evasive are you using? From the path that you provided
for test.pl (please use tools like siege or ab instead) it seems very old
(last changelog 2005 for Apache 1.3). Have you tried to use a newer version
(unofficial branches for 2.X are on github)? Moreover, what
settings/directives did you put in your httpd.conf related to mod-evasive
(LoadModule, DOS*, etc..)?

You can also take a look to http://opensource.adnovum.ch/mod_qos/

Luca

2015-12-08 17:34 GMT+01:00 George Genovezos <George.Genovezos@copart.com>:

>
>
> Hi all,
>
> I’m trying to redirect block and redirect traffic with Mod_evasive and
> mod_proxy.
>
> I can get either one of those components working individuals, but when
> both are combined only mod_proxy appears to be working with this config.
>
> proxy.conf
>
> ProxyPreserveHost On
>     ProxyRequests On
>   <Proxy *>
>     Order allow,deny
>         Deny from none
>     Allow from all
>   </Proxy>
> ProxyVia On
>
>  ProxyPass / http://apache.org/
>  ProxyPassReverse / http://apache.org/
>
> /usr/share/doc/mod_evasive-1.10.1/test.pl always returns OK
>
>
>
> it’s as if mod_proxy is redirecting and the request never gets to mod
> _evasive
>
> Any help would be greatly appreciated.
>
> Thank you
>

Mime
View raw message