httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "georgi.int@gmail.com" <georgi....@gmail.com>
Subject [users@httpd] Re: Apache logs not working properly with mod_remoteip and X-forwarded-for
Date Tue, 08 Dec 2015 10:58:16 GMT
Also I would like to ask you if by this way I just lie only the logs, or 
everything will works and with the other services like awstatus, 
server-status etc.

On 12/08/2015 12:42 PM, georgi.int@gmail.com wrote:
> Hello,
> I am using varnish which send x-forwarded-for to apache 2.4 and on the 
> apache site i have mod_remoteip with the following configuration:
>
> RemoteIPHeader X-Forwarded-For
> RemoteIPInternalProxy 77.77.77.77
> RemoteIPInternalProxy 127.0.0.1
>
>
> On 2.2 with rpaf module eveything is ok without changing the lofgormat 
> in httpd.conf,but on 2.4 with mod_remoteip nothing works and I think 
> there is a bug in the version or in the module. Although I can't 
> understand why and where exactly so I would like to ask you to 
> investigate this with me. If the mod log configuration begins with %h 
> the logs are generated but with the server ip, not the client's one. 
> If I change %h to %a logs stops completely - nothing is generated there.
>
> I found the following bug report:
>
> http://httpd.apache.org/userslist.html
>
> When I put the log format listed there I see in the access logs of 
> apache the correct/client's ip, but only for the first request - if I 
> refresh the page logs are no more generated. Do you know what can be 
> the reason? Also,
> I use this configuration on cPanel and when I change the logformat 
> httpd.conf is overwritten so is there clever solution on this problem?
>
> Thank you in advance!
>
> Best regards,
> Georgi Georgiev
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message