httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rahul R <rahul.ra...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] authn_core_module: apache 2.4 : Invalid command 'AuthLDAPBindDN'
Date Mon, 10 Aug 2015 07:28:02 GMT
Please ignore my prev email. Got it figured out. I had Require All Granted
under Document Root. Removed that and its working.

Thank you all

On Mon, Aug 10, 2015 at 12:16 PM, Rahul R <rahul.raviz@gmail.com> wrote:

> Thanks for the suggestions. And now i am able to start apache 2.4 with
> ldap settings. But the browser is not giving a prompt to enter the ldap
> credentials, instead its opening up the page which I am trying to restrict.
> No errors seen on the error.log. Any help would be much appreciated. Am I
> missing some thing here? Below is the snippet from httpd.conf.
>
> =============================
>
> <AuthnProviderAlias ldap ldap-alias1>
> AuthLDAPBindDN "myuser@global.ad.mycompany.com"
> AuthLDAPBindPassword "asdfgh123"
> AuthLDAPURL "ldap://
> global.ad.mycompany.com:389/ou=NA,ou=PROD,dc=global,dc=ad,dc=mycompany,dc=com?sAMAccountName?sub?(objectClass=*)
> "
> </AuthnProviderAlias>
>
> <AuthnProviderAlias ldap ldap-other-alias>
> AuthLDAPBindDN "myuser@global.ad.mycompany.com"
> AuthLDAPBindPassword "asdfgh123"
> AuthLDAPURL "ldap://
> global.ad.mycompany.com:389/ou=INTL,ou=PROD,dc=global,dc=ad,dc=mycompany,dc=com?sAMAccountName?sub?(objectClass=*)
> "
> </AuthnProviderAlias>
>
> <AuthnProviderAlias ldap ldap-another-alias>
> AuthLDAPBindDN "myuser@global.ad.mycompany.com"
> AuthLDAPBindPassword "asdfgh123"
> AuthLDAPURL "ldap://
> global.ad.mycompany.com:389/ou=VLTY,ou=NA,ou=PROD,dc=global,dc=ad,dc=mycompany,dc=com?sAMAccountName?sub?(objectClass=*)
> "
> </AuthnProviderAlias>
>
> Alias "/secure" "/home/apache2/htdocs"
> <Directory /home/apache2>
> #Order deny,allow
> #Allow from all
>
> AuthBasicProvider ldap-other-alias ldap-another-alias ldap-alias1
>
> AuthType Basic
> AuthName
> Please_login_with_your_xxxxxx_as_username__and_windows_password_as_the_password
> Require valid-user
> </Directory>
> ====================================
>
> On Fri, Aug 7, 2015 at 10:37 PM, Eric Covener <covener@gmail.com> wrote:
>
>> On Fri, Aug 7, 2015 at 1:06 PM, Rahul R <rahul.raviz@gmail.com> wrote:
>> > i hadn't added this module while configuring apache. I tried downloading
>> > mod_authnz_ldap.c and compiling it with apxs. But its giving too many
>> > errors. Is there a fix for this? A sample is below.
>>
>>
>> Rebuild apache with the modules you now know you need.
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>>
>>
>
>
> --
> Thanks,
> Regards,
> Rahul R
>
>   .~.
>   /V\
>  // \\
> /(   )\
>  ^`~'^
>
> Mob: 09008030921
>



-- 
Thanks,
Regards,
Rahul R

  .~.
  /V\
 // \\
/(   )\
 ^`~'^

Mob: 09008030921

Mime
View raw message