httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jack Swan <john.s...@oracle.com>
Subject Re: [users@httpd] SSL not working for ServerAlias through load balancer
Date Tue, 12 May 2015 16:03:06 GMT

Occasionally we've had the spinning connecting problem here during some of our development.
You might try clearing/deleting any certificates for that particular host in Firefox.

Tools->Options - Advanced.  Select View Certificates and delete/distruct the certs for
that host.

Maybe that'll work.  It did for us.

----- Original Message -----
From: jbrose@utk.edu
To: users@httpd.apache.org
Sent: Tuesday, May 12, 2015 11:47:24 AM GMT -05:00 US/Canada Eastern
Subject: Re: [users@httpd] SSL not working for ServerAlias through load balancer

In Firefox we get the spinning "ConnectingŠ" indicator in the tab, and it
never advances any further.

On 5/12/15 11:27 AM, "Rich Bowen" <rbowen@rcbowen.com> wrote:

>
>
>On 05/12/2015 10:40 AM, Rose, John B wrote:
>> Red Hat 7 Apache 2.4
>>
>> We are using name based virtual hosts SSL configuration.
>>
>> Which is working except not for one of our ServerAlias that goes thru a
>> load balancer
>>
>> Not using SSL works fine. We can access all these via the browser Š
>>
>> http://baseserver.sub.abc.com
>> http://first.sub.abc.com
>> http://first.abc.com
>>
>> Using SSL we can go to these successfully Š
>>
>> https://baseserver.sub.abc.com
>> https://First.sub.abc.com
>>
>> But not this Š
>>
>> https://first.abc.com
>>
>> Here is our config Š
>>
>> Have tried these ..
>> <VirtualHost *.443>
>>        and
>> <VirtualHost first.sub.abc.com:443>
>>        and
>> <VirtualHost first.abc.com:443>
>>
>>      ServerName baseserver.sub.abc.com
>>      ServerAlias first.sub.abc.com
>>      ServerAlias first.abc.com
>>
>>      SSLEngine on
>>      DocumentRoot "/www/docs"
>>
>>    <Directory "/www/docs">
>>      Š
>>    </Directory>
>>
>>
>>    ProxyPassMatch ^/(.*\.php(/.*)?)$ fcgi://127.0.0.1:9000/www/docs/
>>    DirectoryIndex index.php index.html
>>
>> SSL Certificate stuff Š
>>
>> </VirtualHost>
>>
>>
>> Any suggestions why the Load Balanced  SSL ServerAlias.
>> https://first.abc.com,  is not working?
>
>Can you elaborate on "not working"? What exactly happens?
>
>
>-- 
>Rich Bowen - rbowen@rcbowen.com - @rbowen
>http://apachecon.com/ - @apachecon
>
>---------------------------------------------------------------------
>To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message