httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nathan Quirynen <nat...@pensionarchitects.be>
Subject Re: [users@httpd] Subdomain vritual host proxy to Tomcat with ajp
Date Fri, 08 May 2015 15:18:37 GMT
Apparently my configuration is correct. It was just my browsers cache 
playing tricks on me.
Anyways, happy this is solved!

On 08/05/15 09:14, Nathan Quirynen wrote:
>
> I have a domain domain.com that points to a server. Now I have a 
> subdomain sub.domain.com that points to another server that has Apache 
> running and Tomcat. I want this subdomain to point to a application 
> deployed on the Tomcat instance through ajp.
>
> I have configured the following in httpd.conf:
>
> |
> <VirtualHost *:80>
>      ServerName sub.domain.com
>      ProxyRequests Off
>      ProxyPreserveHost On
>      <Proxy *>
>      Order deny,allow
>          Allow from all
>      </Proxy>
>      ProxyPass / ajp://localhost:8009/
>      ProxyPassReverse / ajp://localhost:8009/
> </VirtualHost>
> |
>
> and in Tomcats server.xml:
>
> |<Connector port="8009" protocol="AJP/1.3" redirectPort="8443" />
> |
>
> But when I go to sub.domain.com the url changes to otherdomain.com and 
> shows me a php website running in Apache and declared as following in 
> httpd.conf:
>
> |<VirtualHost *:80>
>          DocumentRoot /var/www/html/otherdomain.com
>          ServerName otherdomain.com
>          ServerAliaswww.otherdomain.com
> </VirtualHost>
> |
>
> I only get it to work when I change the port in the sub.domain.com 
> virtual host declaration to for example 8001. Then when I go to 
> sub.domain.com:8001 it shows my tomcat application (ROOT.war) as expected.
>
> So my question is: what could be going wrong that it doesn't work with 
> the default port 80? I can't find any configuration that is causing 
> this, but I'm probably missing something or is my virtual host 
> configuration wrong?
>



Mime
View raw message