httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jim Jagielski <...@jaguNET.com>
Subject Re: [users@httpd] Apache is Slow
Date Tue, 14 Apr 2015 18:37:24 GMT
I have some suggestions: I hope some work.

It's likely that we are seeing some sort of timeout issue,
on the PHP side, resulting in the standard PHP "blank screen
of death". Or, it is also possible that PHP somewhere is
using output buffering itself, which is also causing an
error. Why Apache itself would "hang", I'm no so sure.

If you can provide more info, I may be able to dig deeper.

> On Apr 13, 2015, at 12:03 AM, Ethan Rosenberg <erosenberg@hygeiabiomedical.com>
wrote:
> 
> On 03/31/2015 10:50 AM, Jim Jagielski wrote:
> 
> <snip>
> 
> I'm afraid that we have to revisit this issue.
> 
> I've tried everything I can think of and am hitting a blank wall.
> 
> To restate, Apache is hanging and I cannot find the error.
> 
> If I have a script that does not connect to a database,and does not have a HTML header
it works...
> 
> <?php
> 
> /*
> * To change this license header, choose License Headers in Project Properties.
> * To change this template file, choose Tools | Templates
> * and open the template in the editor.
> */
> 
> //ENTER YOUR DATABASE CONNECTION INFO BELOW:
> $hostname="localhost";
> $database="Store";
> $username="ethan";
> $password="RbR3908";
> 
> global $i;
> 
> //DO NOT EDIT BELOW THIS LINE
> $link = mysqli_connect($hostname, $username, $password);
> if (!$link) {
> die('Connection failed: ' . mysql_error());
> }
> else{
>     echo "Connection to MySQL server " .$hostname . " successful!
> " . PHP_EOL;
> }
> 
> $db_selected = mysqli_select_db($link, $database);
> if (!$db_selected) {
>    die ('Can\'t select database: ' . mysqli_error());
> }
> else {
>    echo 'Database ' . $database . ' successfully selected!';
> }
> 
> ?>
> 
> If I try this
> 
> <?php
> session_name("STORE");
> session_set_cookie_params( '24000', '/' );
> session_start();
> ?>
> 
> <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
> <html>
>    <head>
>        <title>Handle Weight</title>
> 	<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
> 		<style>
> 			body{
> 				background-color: #89caeb;
> 				width:100%;
> 				height:100%;
> 				position: relative;
>   		        font-family: "Helvetica", "Arial" , "Liberation Sans", "Free sans", sans-serif;
> 				overflow-y: scroll;
> 			}  			
> 		</style>		
> 	
>    </head>
> 		<body>
> 
> 			<strong>
> 			<div align='center'>
> 			  <h3>Handle Weight</h3>
> 			</div>
> 			</strong>
> 
> It never prints the header.
> 
> If this helps... the lasdt line in my Apache configuration file is
> 
> ServerName 127.0.0.1:80
> 
> Would  you please suggest some debugging steps I can take.
> 
> 
> TIA
> 
> Ethan
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message