httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Oliver Graute <oliver.gra...@gmail.com>
Subject [users@httpd] Re: Apache 2.4.12 don't serve me the index.html
Date Wed, 04 Mar 2015 08:54:18 GMT
I'am still struggeling with that issue that my apache 2.4.12 don't
serve me any html files. (apache 2.4.12 is self compiled and running
on a embedded arm platform)

If I request this simple index.html with

curl 127.0.0.1:80/index.html
curl: (52) Empty reply from server

I get an Empty reply

cat index.html
<html><body><h1>It works!</h1></body></html>

access_log;

192.168.2.99 - - [02/Jan/1970:02:52:52 +0100] "GET /index.html
HTTP/1.1" 200 4096
192.168.2.99 - - [02/Jan/1970:02:52:52 +0100] "GET /index.html
HTTP/1.1" 200 4096 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:36.0)
Gecko/20100101 Firefox/36.0"

error_log:
[Fri Jan 02 02:52:15.170058 1970] [authz_core:debug] [pid 426]
mod_authz_core.c(809): [client 192.168.2.99:14643] AH01626:
authorization result of <RequireAny>: granted, referer: http://
192.168.2.1/index.php
[Fri Jan 02 02:52:52.462494 1970] [authz_core:debug] [pid 430]
mod_authz_core.c(809): [client 192.168.2.99:14644] AH01626:
authorization result of Require all granted: granted
[Fri Jan 02 02:52:52.462721 1970] [authz_core:debug] [pid 430]
mod_authz_core.c(809): [client 192.168.2.99:14644] AH01626:
authorization result of <RequireAny>: granted
[Fri Jan 02 02:53:21.934883 1970] [authz_core:debug] [pid 444]
mod_authz_core.c(809): [client 192.168.2.99:14645] AH01626:
authorization result of Require all granted: granted

so after that logs it looks fine. And if i rename my index.html to
index.php it just works

curl 127.0.0.1:80/index.php
<html><body><h1>It works!</h1></body></html>

But a simple normal index.html won't work :-(

Best regards,

Oliver

On Wed, Feb 25, 2015 at 8:45 AM, Oliver Graute <oliver.graute@gmail.com> wrote:
> After switching from Apache 2.0.64 to 2.4.12 I have some issues on
> loading my index.html or any other html page. I always get a 404 Not
> found Error Message in my Browser. But if I try to access a simple
> index.php with "Hello World "in the same directory that works. I
> allready check the user right for the files in /var/www.
>
> What could be the issue here?
>
> My website is located in /var/www
>
> Message in the Browser:
>
> Not Found
> The requested URL / was not found on this server.
>
> my /var/log/apache2/error_log:
>
> [Tue Jan 06 19:23:09.446724 1970] [authz_core:debug] [pid 1397]
> mod_authz_core.c(809): [client 192.168.2.99:51306] AH01626:
> authorization result of Require all granted: granted
> [Tue Jan 06 19:23:09.447385 1970] [authz_core:debug] [pid 1397]
> mod_authz_core.c(809): [client 192.168.2.99:51306] AH01626:
> authorization result of <RequireAny>: granted
> [Tue Jan 06 19:23:09.448167 1970] [core:info] [pid 1397] [client 192.168.2.99:51
>
> my /etc/apache2/httpd.conf:
>
> ServerRoot /usr/share/apache2
>
> PidFile /var/run/apache2.pid
>
> Listen 0.0.0.0:80
>
> LoadModule unixd_module /usr/share/apache2/modules/mod_unixd.so
> #LoadModule ssl_module /usr/share/apache2/modules/mod_ssl.so
> LoadModule authz_core_module /usr/share/apache2/modules/mod_authz_core.so
> LoadModule authz_user_module /usr/share/apache2/modules/mod_authz_user.so
> LoadModule authz_host_module /usr/share/apache2/modules/mod_authz_host.so
> LoadModule authn_core_module /usr/share/apache2/modules/mod_authn_core.so
> LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so
> #LoadModule dir_module /usr/share/apache2/modules/mod_dir.so
>
> <IfModule unixd_module>
>
> User www
> Group www
>
> </IfModule>
>
> ServerAdmin you@example.com
>
> ServerName localhost
>
> DocumentRoot /var/www
>
> <Directory />
>     Options Indexes FollowSymLinks
>     AllowOverride None
> </Directory>
>
> <Directory /var/www>
>     Options FollowSymLinks
>     AllowOverride None
>     Require all granted
> </Directory>
>
> <Files ".ht*">
>     Require all denied
> </Files>
>
> ErrorLog "/var/log/apache2/error_log"
>
> LogLevel debug
>
> <IfModule log_config_module>
>
>     LogFormat "%h %l %u %t \"%r\" %>s %b \"%{Referer}i\"
> \"%{User-Agent}i\"" combined
>     LogFormat "%h %l %u %t \"%r\" %>s %b" common
>
>     <IfModule logio_module>
>       # You need to enable mod_logio.c to use %I and %O
>       LogFormat "%h %l %u %t \"%r\" %>s %b \"%{Referer}i\"
> \"%{User-Agent}i\" %I %O" combinedio
>     </IfModule>
>
>     CustomLog "/var/log/apache2/access_log" common
> </IfModule>
>
> <IfModule alias_module>
>     ScriptAlias /cgi-bin/ "/usr/cgi-bin/"
> </IfModule>
>
> <IfModule cgid_module>
>
> </IfModule>
>
> <Directory "/usr/cgi-bin">
>     AllowOverride None
>     Options None
>     Require all granted
> </Directory>
>
> <IfModule mime_module>
>     TypesConfig /etc/mime.types
>     AddType application/x-compress .Z
>     AddType application/x-gzip .gz .tgz
> </IfModule>
>
> <IfModule ssl_module>
> SSLRandomSeed startup builtin
> SSLRandomSeed connect builtin
> </IfModule>
>
> LoadModule php5_module /usr/share/apache2/modules/libphp5.so
>
> <IfModule mod_php5.c>
>     <FilesMatch "\.ph(p3?|tml)$">
>         SetHandler application/x-httpd-php
>     </FilesMatch>
>     <FilesMatch "\.phps$">
>         SetHandler application/x-httpd-php-source
>     </FilesMatch>
> </IfModule>
>
> <IfModule mod_ssl.c>
>     Include /etc/apache2/mod_ssl.conf
> </IfModule>
>
>
> Thanks in advance
>
> Oliver

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message