httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tim Johnson <...@akwebsoft.com>
Subject [users@httpd] Scriptalias redirect not working on ubuntu 14.04
Date Tue, 31 Mar 2015 01:31:02 GMT
On ubuntu 14.04, I have made the following modifications to
/etc/apache2/conf-available :
[code begins]
<IfModule mod_alias.c>
    <IfModule mod_cgi.c>
        Define ENABLE_USR_LIB_CGI_BIN
    </IfModule>

    <IfModule mod_cgid.c>
        Define ENABLE_USR_LIB_CGI_BIN
    </IfModule>

    <IfDefine ENABLE_USR_LIB_CGI_BIN>
        #ScriptAlias /cgi-bin/ /usr/lib/cgi-bin/
        ScriptAlias /cgi-bin/ /home/http/run/
        #<Directory "/usr/lib/cgi-bin">
        <Directory "/home/http/run">
            AllowOverride None
            Options +ExecCGI -MultiViews +SymLinksIfOwnerMatch
            Require all granted
        </Directory>
    </IfDefine>
</IfModule>
[code ends]

I.E. /usr/lib/cgi-bin is changed to /home/http/run

A simple shell script named 'cgitest' is provided and is set as executable.
After pointing the browser to http://localhost/cgi-bin/cgitest, I get a "not
found" error. If I point the browser to http://localhost/run/cgitest,
I get the code for cgitest, _not_ the output.

What else to I need to do?

thanks
-- 
Tim 
tim at tee jay forty nine dot com or akwebsoft dot com
http://www.akwebsoft.com, http://www.tj49.com

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message