httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Matthew Smith <chedders...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] can't start server after adding coldfusion
Date Tue, 26 Aug 2014 02:38:15 GMT
C:\Program Files (x86)\Apache Group\Apache2>cd bin

C:\Program Files (x86)\Apache Group\Apache2\bin>httpd -k start
'httpd' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

C:\Program Files (x86)\Apache Group\Apache2\bin>apache -k start
Syntax error on line 2 of C:/Program Files (x86)/Apache
Group/Apache2/conf/mod_j
k.conf:
Cannot load C:/ColdFusion11/config/wsconfig/1/mod_jk.so into server: The
specifi
ed module could not be found.

C:\Program Files (x86)\Apache Group\Apache2\bin>


On Mon, Aug 25, 2014 at 7:46 PM, Daryl Lackey <daryllackey@gmail.com> wrote:

> ​Try this...
>
> Go do the DOS prompt (aka command prompt) with elevated rights.
> change to your apache installation path
> type httpd -k start
> You should get a message indicating the issue. Copy that and send back to
> me.
>
> If you need help with any of the above steps, let me know.
>
> Thanks,
> Daryl
>
>
> On Mon, Aug 25, 2014 at 8:32 PM, Matthew Smith <chedderslam@gmail.com>
> wrote:
>
>> windows 8 64
>>
>> the cf service is started.
>>
>>
>> On Mon, Aug 25, 2014 at 7:18 PM, Daryl Lackey <daryllackey@gmail.com>
>> wrote:
>>
>>> CF11 _does_ support Apache 2.4 (
>>> http://wwwimages.adobe.com/content/dam/Adobe/en/products/coldfusion/pdfs/cf11/coldfusion11-support-matrix.pdf)
>>> so you are good there.
>>>
>>> What OS are you running?  If Windows, check that the CF11 service has
>>> started. If it's another OS, I wont be much help to you there.
>>>
>>>
>>> Thanks,
>>> Daryl
>>>
>>>
>>> On Mon, Aug 25, 2014 at 7:48 PM, Matthew Smith <chedderslam@gmail.com>
>>> wrote:
>>>
>>>> Cf 11.  It is the only dl I could find.
>>>>
>>>> On Aug 25, 2014, at 18:26, Daryl Lackey <daryllackey@gmail.com> wrote:
>>>>
>>>> What version of CF are you running? I don't believe CF will work with
>>>> 2.4. I know CF9 wont at least.
>>>>
>>>> Thanks,
>>>> Daryl
>>>>
>>>>
>>>> On Mon, Aug 25, 2014 at 6:43 PM, Matthew Smith <chedderslam@gmail.com>
>>>> wrote:
>>>>
>>>>> apache 2.4.  i dled it just a few hours ago.
>>>>>
>>>>>
>>>>> On Mon, Aug 25, 2014 at 5:15 PM, Daryl Lackey <daryllackey@gmail.com>
>>>>> wrote:
>>>>>
>>>>>> Matthew,​
>>>>>>
>>>>>> What version of Apache and CF are you running?​
>>>>>>
>>>>>> Thanks,
>>>>>> Daryl
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> On Mon, Aug 25, 2014 at 5:38 PM, Matthew Smith <chedderslam@gmail.com
>>>>>> > wrote:
>>>>>>
>>>>>>> Start fine after fresh install on new machine.  Installing
>>>>>>> coldfusion and configuring the webconnector seems to break it.
 What weird
>>>>>>> is that it saks for the server binary and it has always been
httpd from
>>>>>>> that i remember now it seems to be apache.  am i looking in the
right place?
>>>>>>>
>>>>>>> --
>>>>>>> Regards,
>>>>>>> chedder is bedder
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> --
>>>>> Regards,
>>>>> chedder is bedder
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>
>>
>>
>> --
>> Regards,
>> chedder is bedder
>>
>>
>


-- 
Regards,
chedder is bedder

Mime
View raw message