httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Matthew Smith <chedders...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] can't start server after adding coldfusion
Date Tue, 26 Aug 2014 01:32:07 GMT
windows 8 64

the cf service is started.


On Mon, Aug 25, 2014 at 7:18 PM, Daryl Lackey <daryllackey@gmail.com> wrote:

> CF11 _does_ support Apache 2.4 (
> http://wwwimages.adobe.com/content/dam/Adobe/en/products/coldfusion/pdfs/cf11/coldfusion11-support-matrix.pdf)
> so you are good there.
>
> What OS are you running?  If Windows, check that the CF11 service has
> started. If it's another OS, I wont be much help to you there.
>
>
> Thanks,
> Daryl
>
>
> On Mon, Aug 25, 2014 at 7:48 PM, Matthew Smith <chedderslam@gmail.com>
> wrote:
>
>> Cf 11.  It is the only dl I could find.
>>
>> On Aug 25, 2014, at 18:26, Daryl Lackey <daryllackey@gmail.com> wrote:
>>
>> What version of CF are you running? I don't believe CF will work with
>> 2.4. I know CF9 wont at least.
>>
>> Thanks,
>> Daryl
>>
>>
>> On Mon, Aug 25, 2014 at 6:43 PM, Matthew Smith <chedderslam@gmail.com>
>> wrote:
>>
>>> apache 2.4.  i dled it just a few hours ago.
>>>
>>>
>>> On Mon, Aug 25, 2014 at 5:15 PM, Daryl Lackey <daryllackey@gmail.com>
>>> wrote:
>>>
>>>> Matthew,​
>>>>
>>>> What version of Apache and CF are you running?​
>>>>
>>>> Thanks,
>>>> Daryl
>>>>
>>>>
>>>> On Mon, Aug 25, 2014 at 5:38 PM, Matthew Smith <chedderslam@gmail.com>
>>>> wrote:
>>>>
>>>>> Start fine after fresh install on new machine.  Installing coldfusion
>>>>> and configuring the webconnector seems to break it.  What weird is that
it
>>>>> saks for the server binary and it has always been httpd from that i
>>>>> remember now it seems to be apache.  am i looking in the right place?
>>>>>
>>>>> --
>>>>> Regards,
>>>>> chedder is bedder
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> Regards,
>>> chedder is bedder
>>>
>>>
>>
>


-- 
Regards,
chedder is bedder

Mime
View raw message