httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Curtis Maurand <cur...@maurand.com>
Subject Re: [users@httpd] Virtual Hosts not working
Date Tue, 20 May 2014 03:51:58 GMT
Check ypur ports.conf for the NameVirtualHost directive.

On May 19, 2014 9:39:39 PM EDT, Peter Biggerstaff <peter@biggerstaff.co.nz> wrote:
>Hi All,
>
>I am tearing my hair out trying to get virtual hosts to work, but
>apache 
>seems to be ignoring the /etc/apache2/sites-enabled config files.
>
>I have been trying all morning to get it to work, and here is the 
>current state:
>
>IncludeOptional sites-enabled/*.conf is in the
>/etc/apache2/apache2.conf
>
>in /etc/init.d/sites-available I have a file called virtualhosts with 
>the following config:
>
># Ensure that Apache listens on port 80
>Listen 80
><VirtualHost *:80>
>     DocumentRoot /var/www/html
>     ServerName biggerstaff.co.nz
></VirtualHost>
>
><VirtualHost *:80>
>     DocumentRoot /var/www/html/mail/
>     ServerName mail.biggerstaff.co.nz
></VirtualHost>
>
>only mail.biggerstaff.co.nz has a DNS entry set up at this stage, so in
>
>theory if I go to http://mail.biggerstaff.co.nz I should go though to 
>/var/www/html/mail/ right?
>
>I have a symbolic link in /etc/init.d/sites-enabled/virtualhosts --> 
>/etc/init.d/sites-available/virtualhosts
>
>when I navigate to http://mail.biggerstaff.co.nz I end up at the file 
>list in /var/www
>
>There are no error logs etc.
>
>---------------------------------------------------------------------
>To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org

-- 
Sent from my Android phone with K-9 Mail. Please excuse my brevity.
Mime
View raw message