httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Varda Zklir <v...@yahoo.com>
Subject [users@httpd] Apache 2.4.X on Freebsd 10 problem
Date Tue, 01 Apr 2014 17:20:20 GMT

Hello Gentlemen.
 
I've trouble running Apache 2.4.X on Freebsd 10. Two test machines, one with FreebSD 9.2 default
setup (most options automatic) other with FreeBSD 10 default setup (most options automatic),
same configs, assigned same IP's. On both Apache 2.4.9 built from ports and byte to byte exact
config.
 
Starts first machine:
 
uname -a
FreeBSD server.localnetwork 9.2-STABLE FreeBSD 9.2-STABLE #0: Fri Dec 27 16:22:44 TMT 2013    
admin@server.localnetwork:/usr/obj/usr/src-9/sys/GENERIC  amd64
 
wget 192.168.0.251
--2014-04-01 21:31:44--  http://192.168.0.251/
Connecting to 192.168.0.251:80... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
Length: 45 [text/html]
Saving to: `index.html'
100%[======================================>] 45          --.-K/s   in 0s
2014-04-01 21:31:44 (11.0 MB/s) - `index.html' saved [45/45]
 
Everything went all right. 
 
Stops first machibe and start second:
 
uname -a
FreeBSD server.localnetwork 10.0-STABLE FreeBSD 10.0-STABLE #0: Sat Mar 15 23:58:49 TMT 2014    
admin@server.localnetwork:/usr/obj/usr/src-10/sys/GENERIC  amd64
 
wget 192.168.0.251
--2014-04-01 21:36:34--  http://192.168.0.251/
Connecting to 192.168.0.251:80... connected.
HTTP request sent, awaiting response...
 
Hangs forever until brake. With and without accf_data accf_http modules.
 
Anybody can give some points to dig?

Mime
View raw message