httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tom Evans <tevans...@googlemail.com>
Subject Re: [users@httpd] Virtual Host Not Working
Date Wed, 12 Feb 2014 10:58:46 GMT
On Mon, Feb 10, 2014 at 10:24 PM, Jim Borland <jborland@calpoly.edu> wrote:
> My server, which is located in the Amazon cloud, was just moved to a new
> location with a new IP address.  Nothing else was changed. However, the
> Apache Virtual Host, which has worked flawlessly for several years, is
> broken.  Apache server version is: Apache/2.2.16 (Ubuntu).
>
> I went to my DNS host and changed the names to point to the new IP address.
> But now, when I go to the hostname in my browser I end up at the default
> site instead of the one specified for the virtual host.  Here is my config
> file (httpd-vhosts.conf).
>
> ================================
>

Simplify your config:

> NameVirtualHost *:80
>
> <VirtualHost *:80>
>     ServerAdmin jborland77@gmail.com
>     ServerName ec2-75-101-136-229.compute-1.amazonaws.com
>     DocumentRoot "/var/www"
> </VirtualHost>
>
> <Directory "/home/jim">
>    Order allow,deny
>    Allow from all
> </Directory>
>
> <VirtualHost *:80>
>     ServerName atascaderoband.org
>     ServerAlias www.atascaderoband.org
>     DocumentRoot "/home/jim/atasband"
> </VirtualHost>
>
> <VirtualHost *:80>
>     ServerName www.slocountyband.org
>     ServerAlias slocountyband.org
>     DocumentRoot "/home/jim/band"
> </VirtualHost>
>

Work now?

Cheers

Tom

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message