httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Otis Dewitt - NOAA Affiliate <otis.dew...@noaa.gov>
Subject Re: [users@httpd] virtualhost redirects to root on mobiles
Date Thu, 30 Jan 2014 18:38:01 GMT
NameVirtualHost *:80

<VirtualHost *:80>
ServerAdmin webmaster@localhost
 ServerName www.morebearsmore.com <http://morebearsmore.com>
        ServerAlias morebearsmore.com <http://www.morebearsmore.com>


On Thu, Jan 30, 2014 at 1:30 PM, Josh Stratton <strattonbrazil@gmail.com>wrote:

> I tried that.  I'm including the actual config file in sites-available if
> it helps.
>
> <VirtualHost *:80>
> ServerAdmin webmaster@localhost
>  ServerName morebearsmore.com
>         ServerAlias www.morebearsmore.com
>
> DocumentRoot /var/www/morebearsmore.com/public_html
> <Directory />
>  Options FollowSymLinks
> AllowOverride None
> </Directory>
>  <Directory /var/www/>
> Options Indexes FollowSymLinks MultiViews
> AllowOverride None
>  Order allow,deny
> allow from all
> </Directory>
>
> ScriptAlias /cgi-bin/ /usr/lib/cgi-bin/
> <Directory "/usr/lib/cgi-bin">
>  AllowOverride None
> Options +ExecCGI -MultiViews +SymLinksIfOwnerMatch
> Order allow,deny
>  Allow from all
> </Directory>
>
> ErrorLog ${APACHE_LOG_DIR}/error.log
>
> # Possible values include: debug, info, notice, warn, error, crit,
> # alert, emerg.
> LogLevel warn
>
> CustomLog ${APACHE_LOG_DIR}/access.log combined
> </VirtualHost>
>
>
>
> On Thu, Jan 30, 2014 at 10:26 AM, Otis DeWitt <otis.dewitt@noaa.gov>wrote:
>
>> Try creating a server alias and restart apache.
>>
>> <VirtualHost 192.168.1.1 172.20.30.40>
>>     DocumentRoot /www/server1
>>
>> ServerName example.com
>>     ServerAlias www.example.com</VirtualHost>
>>
>>
>> Sent from my iPhone
>>
>> On Jan 30, 2014, at 1:04 PM, Josh Stratton <strattonbrazil@gmail.com>
>> wrote:
>>
>> I setup an apache server a while back without a virtualhost and got
>> everything working fine.  I added a virtualhost for my wife and it seems to
>> work fine on desktops, but on our phones (an iphone and a windows phone),
>> both redirect to my root site if the user adds www to the domain in the
>> address bar.  I assume it's just some mistake in my virtualhost setup, but
>> I don't understand why it works on desktop but not mobile.  I added a
>> ServerAlias to include the www prefix onto the domain and restarted apache,
>> but it doesn't seem to make a difference.  I always get the "root" (hope
>> I'm using the right naming convention) host back.
>>
>>
>

Mime
View raw message