httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Heng Zhou <hzh...@cs.uml.edu>
Subject Re: [users@httpd] always says "Forbidden", what's the matter?
Date Thu, 26 Dec 2013 16:34:48 GMT
Yes, it all works! Thank you very much for your help!

PS: The <Directory> section for Apache 2.4 is:
<Directory /home/zh/workspace/testhtml/>
    Options Indexes FollowSymLinks
    AllowOverride None
    Require all granted
</Directory>


On Thu, Dec 26, 2013 at 12:17 AM, Yehuda Katz <yehuda@ymkatz.net> wrote:

> Based on that error, the server is using /home/zh/workspace/testhtml/ as
> the document root and not /var/www.
> If you allow Apache to access /home/zh/workspace/testhtml/ or change the
> document root, it should work fine.
> The easiest way is probably to find the config section that starts with
> something like <Directory /var/www and copy it
> with /home/zh/workspace/testhtml/ instead.
>
> - Y
>
>
> On Thu, Dec 26, 2013 at 12:07 AM, Heng Zhou <hzhou1@cs.uml.edu> wrote:
>
>> Yes, I checked, the log only says:"client denied by server configuration:
>> /home/zh/workspace/testhtml/hello.html". I could not get any idea from this
>> simple log.
>>
>>
>> On Wed, Dec 25, 2013 at 11:22 PM, Yehuda Katz <yehuda@ymkatz.net> wrote:
>>
>>> Did you check the error log? It should tell you exactly what the problem
>>> is.
>>>
>>> - Y
>>>
>>>
>>> On Wed, Dec 25, 2013 at 10:43 PM, Heng Zhou <hzhou1@cs.uml.edu> wrote:
>>>
>>>> Hi,
>>>>
>>>> I'm using Apache 2.4.6 on Ubuntu, I have a html file hello.html located
>>>> in the /var/www. When I type in http://localhost/hello.html<https://urldefense.proofpoint.com/v1/url?u=http://localhost/hello.html&k=wf2FkHoZDP5jrUw2KePZ5g%3D%3D%0A&r=gb1Wbxevg8sPVbV1l%2B0aBKGAUh0g6vsCtScqPfTmt%2Bk%3D%0A&m=ILqVQjUQwCW4G%2BZdrMNIA23NXuhtSkljlnY%2F9CQKDZ8%3D%0A&s=1549917662390294904400c2d92f6651db108a07b3b2c315af585245a601c9e7>and
press return in the browser, I was always told "Forbidden, You don't
>>>> have permission to access /hello.html on this server.". But I have checked
>>>> everything and can not understand why it doesn't work. Could you please
>>>> help me with this problem? Thank you.
>>>>
>>>
>>>
>>
>

Mime
View raw message