httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Oscar Knorn <oscar.kn...@uni-duisburg-essen.de>
Subject Re: [users@httpd] How to solve "The requested URL /.../..../ was not found on this server."
Date Tue, 03 Dec 2013 21:24:10 GMT
Hi Vishnu,

Am 03.12.2013 16:30, schrieb Vishnu Prasad:
> Hello,
>
> Currently, I'm working on a Ubuntu 10.04 server, on which I installed
> PHP 5.3, Apache 2 2.2.9.
> I followed the below steps to do the installation :
> 1. I installed apache2 using
>     *sudo apt-get install apache2*
>
> 2. I also installed libapache2 and php using the below commands
>     *sudo apt-get install php5 libapache2-mod-php5
>     sudo apt-get install php5-core*
>
> 3. I did redirection to port by configuring the *default* file in
> */etc/apache2/sites-available*. Redirection happened successfully. 
A) To enable communication's effectiveness, please post full
*/etc/apache2/sites-available/default* 's contents.

B) Please be sure to have done "*sudo e2ensite default*" after initially
eventually having disabled it.
>
> 4. PHP5-curl was installed using
>     *sudo apt-get install php5-curl*
>
> 5. Rewrite mod was enabled in apache2 using
> *    sudo a2enmod rewrite* and apache2 was restarted.
>
> Now, after following this if I try to access the URL, I get the
> following message -
> *The requested URL /.../..../ was not found on this server.* 
>
> But, the same URL is accessed from another system with the same
> configuration , it works fine.
> How to solve this.
>
> Regards,
> Vishnu
looking forward to hearing from you,
Oscar

Mime
View raw message