Looking the log and I see an thing:

127.0.0.1 - - [10/Oct/2013:13:00:46 -0300] "GET /teste HTTP/1.1" 302 301 "-" "lwp-request/5.827 libwww-perl/5.833"
127.0.0.1 - - [10/Oct/2013:13:00:46 -0300] "GET /html/directory/test/ HTTP/1.1" 404 594 "-" "lwp-request/5.827 libwww-perl/5.833"

Why do it occurs?


On Wed, Oct 9, 2013 at 10:54 AM, Tiago Braga <tbragamachado@gmail.com> wrote:
Jim,

Do you know what version that fixed? And what the bug?

Thanks!



On Wed, Oct 9, 2013 at 10:47 AM, Jim Jagielski <jim@jagunet.com> wrote:
iirc, this is fixed/addressed in later versions...


On Oct 9, 2013, at 8:28 AM, Tiago Braga <tbragamachado@gmail.com> wrote:

> Hello!
>
> I'm using the httpd Apache/2.2.15 in Linux RedHat with mod_proxy.
>
> I have the below configuration:
>
> <VirtualHost *:80>
>     ServerName www.host.com.br
>     ProxyPass / http://static.host.com.br/html/directory/
> </VirtualHost>
>
> When the url is: www.host.com.br/test/
> It's works.
>
> When the url is: www.host.com.br/test
> It's not works with the message in the log bellow:
>
> 127.0.0.1 - - [08/Oct/2013:18:14:28 -0300] "GET /test HTTP/1.1" 302 301 "-" "lwp-request/5.827 libwww-perl/5.833"
> 127.0.0.1 - - [08/Oct/2013:18:14:28 -0300] "GET /html/directory/test/ HTTP/1.1" 404 594 "-" "lwp-request/5.827 libwww-perl/5.833"
>
> Why?
>
>
>
> --
> Atenciosamente,
> Tiago Braga Machado
>
>
>
> --
> Atenciosamente,
> Tiago Braga Machado


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org




--
Atenciosamente,
Tiago Braga Machado



--
Atenciosamente,
Tiago Braga Machado