httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Matthew Bachmann <mbachm...@google.com>
Subject Re: [users@httpd] Virtual Hosts and SSL Puzzler
Date Wed, 23 Oct 2013 15:04:56 GMT
Use debug mode in your browser to verify that all of the contents of the
page are actually coming from that server.  I had a problem where
javascript was importing some public library, and it was fetching it via
plain http, so I got the grey globe for the whole page.


On Wed, Oct 23, 2013 at 11:00 AM, Tushar Chavan
<tushar.chavan@hotmail.com>wrote:

>
>
> > Date: Tue, 22 Oct 2013 08:26:57 -0400
> > From: dap1@bellsouth.net
> > To: users@httpd.apache.org
> > Subject: [users@httpd] Virtual Hosts and SSL Puzzler
> >
> > I have 3 virtual hosts that for all I can see are configured identically
> > other the the obviously needed differences. The same is true of the 3
> > crt files.
> >
> > <VirtualHost *:443>
> > ServerName public.mydomain.com
> > DocumentRoot /var/www/html
> > SSLEngine on
> > SSLCertificateFile /etc/httpd/SSL/public.crt
> > SSLCertificateKeyFile /etc/postfix/SSL/server.key
> > </VirtualHost>
> > <VirtualHost *:443>
> > ServerName distrib.mydomain.com
> > DocumentRoot /var/www/html/distrib
> > SSLEngine on
> > SSLCertificateFile /etc/httpd/SSL/distrib.crt
> > SSLCertificateKeyFile /etc/postfix/SSL/server.key
> > </VirtualHost>
> > <VirtualHost *:443>
> > ServerName mail.mydomain.com
> > DocumentRoot /usr/local/squirrelmail/www
> > SSLEngine on
> > SSLCertificateFile /etc/httpd/SSL/mail.crt
> > SSLCertificateKeyFile /etc/postfix/SSL/server.key
> > </VirtualHost>
> >
> > The problem is that 2 of them work perfectly and the lock shows up in
> > the browser. With the third (public), I get a gray globe indicating
> > partial encryption which does not prevent eavesdropping. I have no clue
> > how to debug this or even where to look. Can someone point me in the
> > right direction? Thanks.
> >
> >
> >
>

Mime
View raw message